ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ

TYRNABOSΔεύτερη ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια στο Αλκαζάρ για τον Τύρναβο, που σήμερα έχασε από τον σαφώς καλύτερο Ηρακλή με 2 – 0. Αντίθετα η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το απόλυτο στις πρώτες του τρεις αγωνιστικές επικρατώντας 2-0 του Τύρναβου με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λουκίνα που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του.

Ο Ηρακλής πρόσθεσε μία ακόμη καταπληκτική εμφάνιση στη φετινή σεζόν και πέρασε νικηφόρα 2-0 από το «Αλκαζάρ» επικρατώντας του Τύρναβου για να βρεθεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τον «γηραιό» ήταν ο Λουκίνας ο οποίος σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Στο 31’ ύστερα από ωραία αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Τσιλιανίδης βρήκε τον Λουκίνα ο οποίος ξεπέρασε τον Πρίφτη και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 51’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο καθώς ο Πεχλιβανόπουλος δέχτηκε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Ηρακλής και έφτασε στο δεύτερο τέρμα στο 74’ με τον Λουκίνα να αξιοποιεί την κάθετη πάσα του Πασά για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ: Πρίφτης, Στεργιανός, Καραμανλής, Ιβανίδης (46′ Παληγεώργος), Πεχλιβανόπουλος, Σουλιώτης, Ντατίδης, Μιλουτίνοβιτς, Ζυγκερίδης (46′ Γεωργίου), Σολφερίνο, Μούσα Ποκόνγκ (78′ Τσούκαλος).

ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Σαραμαντάς, Στάμου, Ζιαμπαρης, Ιντζόγλου, Πουρτουλίδης, Ρομάνο, Πασάς (75′ Κάσσος), Τσιλιανίδης (59′ Σιατραβάνης), Λουκίνας (82′ Αγγελούδης).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ