ΧΡ. ΤΣΙΟΠΑΣ: ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΤΡΟΦΕΙΑ ΣΤΟΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΤΗΣ ΚΕΔΗΤ

βρεφονηπιακοςΤην ικανοποίησή του για την ικανοποίηση όλων των αιτήσεων γονέων βρεφών του δήμου Τυρνάβου για φιλοξενία των παιδιών στον βρεφονηπιακό σταθμό της ΚΕΔΗΤ, εκφράζει με ανακοίνωσή του ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου και πρόεδρος της ΚΕΔΗΤ Χρ. Τσιόπας, υποστηρίζοντας ότι φέτος μειώθηκαν και τα τροφεία στον συγκεκριμένο σταθμό. Αναλυτικά ο κ. Τσιόπας αναφέρει:

Ικανοποιήθηκαν όλες οι αιτήσεις που υπέβαλαν οι γονείς στο βρεφονηπιακό σταθμό του Δήμου Τυρνάβου. Έτσι πολλές οικογένειες με εργαζόμενους γονείς θα εξυπηρετηθούν  από μια δομή που είναι έτοιμη να υποδεχθεί τα παιδιά τους σε περιβάλλον ασφαλές και δημιουργικό. Ιδιαίτερα φέτος που ο σταθμός έχει στελεχωθεί με όλο το απαραίτητο προσωπικό καθώς έχουν προσληφθεί και θα παρέχουν τις υπηρεσίες τους 5 παιδαγωγοί και  3 υπάλληλοι ως βοηθητικό προσωπικό.

Αυτό έδωσε την δυνατότητα να αυξηθεί ο αριθμός των εξυπηρετούμενων σε σχέση με προηγούμενα χρόνια αλλά και οι παρεχόμενες υπηρεσίες στα παιδιά να είναι αναβαθμισμένες και ικανές να καλύψουν  υψηλούς παιδαγωγικούς στόχους.  Παράλληλα η δημοτική αρχή αποφάσισε να μειώσει κατά 10 ευρώ τα τροφεία σε σχέση με πέρυσι επιβαρύνοντας λιγότερο τους γονείς. Πιστεύουμε πως σ΄ αυτή τη δύσκολη συγκυρία που διανύουμε τέτοιες κινήσεις αποτελούν ανάσες για την κοινωνία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ