ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΚΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΑΡΔΕΥΤΗ

τυρναβος1Αντιμέτωπες με μια παράξενη και ύποπτη συναλλαγή, μεταξύ πρώην αντιδημάρχου και αρδευτή, βρίσκονται, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι οικονομικές υπηρεσίες του δήμου Τυρνάβου, οι οποίες ενημερώθηκαν από οφειλέτη του δήμου, λόγω απλήρωτων αρδευτικών τελών, ότι κατόπιν πιέσεων έδωσε στον αρμόδιο πρώην αντιδήμαρχο μια συναλλαγματική πελάτη του για να εξοφλήσει τις οφειλές του και να προπληρώσει και τα αρδευτικά τέλη του 2014 προς τον δήμο.

Όμως παρά το γεγονός ότι έδωσε τη συναλλαγματική, σήμερα, ο αρδευτής – οφειλέτης, φαίνεται να χρωστά στο δήμο αφού ποτέ δεν μπήκαν χρήματα στο ταμεία βάσει της συναλλαγματικής, ούτε όμως και κανένας γνωρίζει που βρίσκεται αυτή η συναλλαγματική και αν όντως έχει εισπραχθεί.

Ο οφειλέτης στις οχλήσεις προς τον αντιδήμαρχο μέχρι πριν από λίγες ημέρες δεν  εισέπραξε κάποια ξεκάθαρη απάντηση.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για μια ιδιαίτερα σοβαρή καταγγελία που καταδεικνύει μια άλλου τύπου συνδιαλλαγή μεταξύ εκπροσώπων του δήμου και δημοτών, έξω από κάθε λογική και πέρα από κάθε όριο ανοχής. Σίγουρα θα πρέπει σήμερα κιόλας ο πρώην αντιδήμαρχος να δώσει εξηγήσεις και να εμφανίσει άμεσα τη συναλλαγματική εξοφλημένη ή διαμαρτυρημένη.

Τελικά μετά την τρύπα στη σχολική επιτροπή και το σημερινό τί άλλο θα δούμε στον κατά τ’ άλλα δήμο πρότυπο, κατά τον πρώην δήμαρχο Τυρνάβου;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ