ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥ ΣΤΟ 1ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

ΒΑΨΙΜΟΌταν η πρωτοβουλία συναντά το φιλότιμο μπορούν να γίνουν πολλά…Πρόσφατα μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους περαστικούς έξω απο το 1ο Δημοτικό σχολείο στον Αμπελώνα. Συγκεκριμένα μετά από πρωτοβουλία του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Δημ. Σχολείου και τη βοήθεια της “Νεολαίας” του συλλόγου “Αρωγή” καθώς και πολιτών του Αμπελώνα,

έγιναν εργασίες αποκατάστασης στον προαύλιο χώρο του σχολείου. Ανάμεσα στους εθελοντές η πρόεδρος του Δ.Σ. Τυρνάβου Ρ.Σουρλατζή, ο αντιδήμαρχος Κ. Χρυσοβέργης, η πρόεδρος της Δ.Κ. Αμπελώνα Τ. Νταλαμπέκα, που δούλεψαν με ζήλο για να ζωντανέψουν τα γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ να δημιουργήσουν διάφορα σχήματα που προορίζονται για αθλήματα μαθητών ενώ έκαναν και τη διαγράμμιση των παρακείμενων δρόμων για την ασφαλή διέλευση των παιδιών.

Ήταν ένα σημαντικό εγχείρημα αφού το σχολείο είχε ανάγκη.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους όσοι εθελοντικά πρόσφεραν τη βοήθειά τους στην προσπάθεια αυτή.

«Ένα είναι βέβαιο, ότι όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε πολλά ειδικά όταν αφορά τα παιδιά μας, τα οποία αντίκρισαν ένα φωτεινό και χαρούμενο χώρο για να παίζουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του συλλόγου Αρωγή Γιώργος Κουκούλης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ