ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΩ, ΑΝΑΚΥΚΛΩΝΩ, ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΞΙΩΝΩ!

Ανακοίνωση – κάλεσμα των Ενεργών Πολιτών Λάρισας για αλλαγή του νόμου περί υπαίθριου εμπορίου

ενπολΗ στήριξή σας στις δράσεις μας για τη διάθεση προϊόντων ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, είναι συγκινητική! Για άλλη μια φορά συμμετέχετε μαζικά για την προμήθεια ποιοτικών προϊόντων, Ελλήνων παραγωγών, σε πολύ χαμηλές τιμές!

Έτσι, το Σάββατο που μας έρχεται, χιλιάδες οικογένειες της Λάρισας θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευτούν αγνό μέλι, ορεινές πατάτες Καλλιπεύκης, τρεις τύπους αλεύρων, μυρωδάτη ρίγανη και τσάι του βουνού.

Όμως, αυτή η διάθεση προϊόντων «Χωρίς Μεσάζοντες», θα έχει ένα ξεχωριστό αγωνιστικό χαρακτήρα, καθώς θα σας ζητήσουμε να συμμετέχετε στο ψήφισμα διαμαρτυρίας ενάντια στο Νόμο 4264/2014, που θέτει σημαντικά προβλήματα στο δικαίωμα των παραγωγών να διαθέτουν τα προϊόντα τους απευθείας στους καταναλωτές. Σας καλούμε λοιπόν, να συμμετέχετε κι εσείς με την υπογραφή σας στο αίτημα για αλλαγή του νόμου, που αφορά όχι μόνο τους παραγωγούς, αλλά και όλους εμάς τους καταναλωτές-πολίτες!

Κατά την προσέλευσή σας, θα παραλάβετε δελτίο συμμετοχής στη διαμαρτυρία, το οποίο θα συμπληρώσετε και θα παραδώσετε στη γραμματεία πριν την αποχώρησή σας.

Η συμμετοχή μας όμως, ως συνειδητοποιημένοι καταναλωτές δεν αρκεί, όπως και δεν αρκούν τα τρόφιμα που θα συγκεντρώσουμε ως “αντίδωρο” από τους παραγωγούς για να στηρίξουμε μέσω του Δωρητηρίου Τροφίμων των Ενεργών Πολιτών, τις 165 και πλέον άπορες οικογένειες που έχουμε υπό την αιγίδα μας! Χρειάζεται να προσφέρουμε όλοι μας ότι τρόφιμα μπορούμε, για να αμβλύνουμε την ανέχειά τους. Το Σάββατο στο χώρο τις δράσης θα υπάρχει ειδικό καλάθι αλληλεγγύης, όπου θα μπορείτε να εναποθέσετε την εμπράγματη αγάπη σας και συμπαράστασή σας.

Επίσης, θα υπάρχουν και τα καθιερωμένα, σε κάθε δράση πλέον, κουτιά για τη συλλογή φαρμάκων που θα διατεθούν στους ανασφάλιστους δικαιούχους του Ιατρείου Κοινωνικής Αλληλεγγύης, αλλά και κάδος ανακύκλωσης του καμένου τηγανέλαιου για τη μετατροπή του σε βιοκαύσιμο.

Ας γίνουμε, λοιπόν, αυτό το Σάββατο, όλοι Ενεργοί Πολίτες, με την ενεργή συμμετοχή μας σε όλες τις δράσεις που θα λάβουν χώρα στη Σκεπαστή της Νεάπολης. Μαζί μπορούμε καλύτερα!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ