ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι αναπτυξιακές διαταραχές και η διεπιστημονική τους προσέγγιση είναι το αντικείμενο του 1ου Συνεδρίου Εκπαιδευτικών Πρακτικών, που ξεκίνησε σήμερα και ολοκληρώνεται αύριο στη Λάρισα.

Οι εργασίες του συνεδρίου άνοιξαν με τοποθέτηση της Περιφερειακής Δ/ντριας  Εκπ/σης Θεσσαλίας κ. Βασιλικής Ζιάκα, η οποία αναφέρθηκε στους «πρωταγωνιστές» στις Αναπτυξιακές Διαταραχές ενώ τους συνέδρους αναμένεται να απασχολήσουν σειρά θεμάτων όπως η ένταξη μαθητών με διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές στο νηπιαγωγείο, αυτισμός και εκπαίδευση-συνεκπαίδευση, συνεργασία και επικοινωνία εκπαιδευτικών με γονείς στο πλαίσιο της αντιμετώπισης αναπτυξιακών διαταραχών αλλά και η τέχνη ως μέσο θεραπείας για γονείς και παιδιά με ιδιαίτερες ικανότητες κλπ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι εργασίες του συνεδρίου, που πραγματοποιείται στο θέατρο ΟΥΗΛ και διοργανώνεται από την Περιφερειακή Δ/νση  Εκπ/σης Θεσσαλίας ολοκληρώνονται αύριο με την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του και την απόδοση σχετικών βεβαιώσεων συμμετοχής.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ