ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣΜε τον δήμαρχο Τυρνάβου Παναγιώτη Σαρχώση συναντήθηκε το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τυρνάβου. Τα μέλη του Συλλόγου αφού συνεχάρησαν τον Δήμαρχο για την εκλογή του ευχόμενοι κάθε επιτυχία στο έργο του, έκαναν μία σύντομη αναδρομή στην πλούσια δράση του Συλλόγου κατά τη διάρκεια της 15ετούς παρουσίας του.

Παράλληλα, ανέπτυξαν τη δυναμική του Συλλόγου, τους στόχους  καθώς και τον προγραμματισμό της νέας περιόδου που σταδιακά ολοκληρώνεται και περιλαμβάνει εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου. Σημειώνεται ότι στις 20 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί η ετήσια εορταστική Χορωδιακή Συνάντηση στην οποία θα συμμετέχει εκτός των άλλων και η Φιλαρμονική του Δήμου.

Από την πλευρά του ο κ. Σαρχώσης αφού ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα μέλη του νέου Δ.Σ. συγχαίροντας παράλληλα τη Χορωδία για την πρόσφατη πολύ καλή παρουσία της σε Διεθνές Χορωδιακό Φεστιβάλ στη Σερβία , ανέφερε ότι θεωρεί τον Πολιτιστικό Σύλλογο ως έναν από τους βασικούς φορείς παραγωγής πολιτισμού για την πόλη. Ανέπτυξε τις σκέψεις της νέας Δημοτικής αρχής η οποία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις εθελοντικές δράσεις ατόμων και φορέων ενώ ζήτησε διαρκή συνεργασία υποσχόμενος να προσφέρει κάθε δυνατή βοήθεια σε όσους συμβάλλουν στην αναβάθμιση της πόλης.

Σημειώνεται ότι το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού  Συλλόγου αναμένεται να συναντηθεί άμεσα και με τον αντιδήμαρχο Πολιτισμού Κ. Κουλιό για τον καθορισμό δράσεων και πλαισίου συνεργασίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ