ΣΑΛΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΓΙΑ ΛΟΒΕΡΔΟ – ΤΑΝΙΑ

5D6Σε μέγα ζήτημα για την κυβέρνηση Σαμαρά, έχει μετατραπεί η συνεργασία του Υπουργού Παιδείας, Ανδρέα Λοβέρδου, με την Σουλτάνα (Τάνια) Χριστοδουλίδου, καθώς στο διαδίκτυο κυκλοφορεί νέο αποκαλυπτικό δημοσίευμα, για τη «συνεργασία» των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Τάνια Χριστοδουλίδου έκανε… έκπληξη στον Ανδρέα Λοβέρδο, όταν εκείνος έκανε «στάση» στην Κωνσταντινούπολη, μετά το ταξίδι στην Κορέα (σ.σ. δεν έχει αφήσει αεροπλάνο, για αεροπλάνο ο Ανδρέας). Και επειδή ο θόρυβος για τα ταξίδια της συνεργάτιδας του υπουργού παιδείας με έξοδα του υπουργείου, άρα των Ελλήνων φορολογουμένων δεν έχει ακόμη κοπάσει, αυτή τη φορά η Τάνια ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με την ανταπόκριση του Γιώργου Σαπανατζίδη από το Φανάρι, με δικά της έξοδα, ενώ το ίδιο ακριβώς φέρεται να έχει πράξει και με το ταξίδι του Λοβέρδου στην Αλβανία.

Το δημοσίευμα με τίτλο: «Γιατί όλοι οι υπουργοί -ακόμη και ο Σαμαράς- ζηλεύουν τον Ανδρέα Λοβέρδο;» κάνει θραύση στο διαδίκτυο και ήδη έχει αναπαραχθεί σε δεκάδες sites και blogs, προκαλώντας ποικίλα σχόλια, αφού δεν είναι η πρώτη φορά που ο υπουργός παιδείας και οι… συνεργασίες του, προκαλούν σοβαρά προβλήματα στην έτσι κι αλλιώς τραγική εικόνα της κυβέρνησης.

Διαβάστε αναλυτικά, όσα γράφει από το Φανάρι στην ανταπόκρισή του ο Γιώργος Σαπανατζίδης, για την Τάνια Χριστοδουλίδου, τα μηνύματά της στο Facebook και τις ιδιωτικές «επισκέψεις» της στον Ανδρέα Λοβέρδο ΕΔΩ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ