ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ MULTITRACKLIVELOOPING ΣΤΟ ΣΩΛ

sol1 (Αντιγραφή)Σεμινάριο με αντικείμενο τη δημιουργία μουσικής σύνθεσης με χρήση multitracklivelooping τεχνικής διοργανώνει το Σύγχρονο Ωδείο Λάρισας, το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014. Το σεμινάριο έχει ως τίτλο «Τεχνική παρουσίαση ηλεκτροακουστικής μουσικής σύνθεσης για κόντρα μπάσο, κιθάρα & laptop» και περιλαμβάνει τις ακόλουθες θεματικές ενότητες:

Παρουσίασητου arrangement & session view toy Ableton live.

Δημιουργία του καταλληλότερου setup για την χρήση του laptop ως πολυκάναλο looper.

Έλεγχος του Abletonlive μέσω midi.

Sampling – Audio Warping & Slicing.

Χρήσηεφφέ

Mixingandmasteringtechniques.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε μουσικούς, djs, ηχολήπτες και μουσικούς παραγωγούς που επιθυμούν να δημιουργήσουν συνθέσεις και λούπες μέσω υπολογιστή, να παρουσιάζουν live τις συνθέσεις τους, να μελετούν παίζοντας οι ίδιοι πάνω σε ρυθμικές και μελωδικές λούπες, να δημιουργήσουν τα δικά τους effects (guitar/bass, dj, fx) και να αποκτήσουν βασικές τεχνικές γνώσεις για την καλύτερη ηχογράφηση και μίξη της μουσικής τους.

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Σταμάτης Φουσέκης ( Μηχανικός Μastering, καθηγητής ΤΕΙ μουσικής τεχνολογίας, μουσικός/συνθέτης).

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014 στις εγκαταστάσεις του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας (Θεοφράστου 62-64, Ν. Πολιτεία) 17:00 – 21:00 το βράδυ στην αίθουσα Λόγου & Τέχνης. Κόστος σεμιναρίου 25€. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή και να εξοφλήσουν  έως το Σάββατο 22 Νοεμβρίου στη γραμματεία του Σ.Ω.Λ.

Για αιτήσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στη γραμματεία του Σύγχρονου Ωδείου Λάρισας (Θεοφράστου 62-64, Λάρισα, τηλ. 2410-670917 Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 14:00-21:00 και Σάββατο 9:00-14:00).

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ