ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

μπατζανουληςΤο Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο της οδού Κάρλας, στον Αγιο Γεώργιο θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση. Η Αντιδημαρχία Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής και άλλους φορείς  καλούν τους γονείς και τους κατοίκους της περιοχής να συζητήσουν θέματα λειτουργίας του Πολιτιστικού Κέντρου.

Στόχος είναι να αναπτύσσονται στους χώρους του Πολιτιστικού Κέντρου προγράμματα δημιουργικής ψυχαγωγίας και επιμόρφωσης. Ακόμη θα λειτουργήσει βιβλιοθήκη και με δανειστικό τμήμα. Ηδη έχουν προετοιμαστεί αντίστοιχα προγράμματα.

Το θετικό στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι η θετική ανταπόκριση εκ μέρους των Διευθύνσεων και εκπαιδευτικών των σχολείων καθώς και των συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων που προσφέρθηκαν να βοηθήσουν και βοηθούν εθελοντικά.

Εκ μέρους του αντιδημάρχου Αλέξανδρου Μπατζανούλη απευθύνεται πρόσκληση προς τους συμπολίτες μας να βοηθήσουν σε εξοπλισμό (π.χ. βιβλιοθήκες, καρέκλες κλπ) και βιβλία λογοτεχνικά, παιδικά κλπ. Ακόμη να βοηθήσουν στη διακόσμηση του Πολιτιστικού Κέντρου εσωτερικά και εξωτερικά.

Από την Αντιδημαρχία Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού εκφράζεται η απόλυτη ικανοποίηση για τη συμμετοχή και προσφορά των κατοίκων της περιοχής στην εύρυθμη λειτουργία του Πολιτιστικού Κέντρου.

Η πρόσκληση απευθύνεται  σε όλους. Ολοι μπορούν να βοηθήσουν όλοι μπορούν να συνεισφέρουν. Από το Πολιτιστικό Κέντρο Αγίου Γεωργίου ως βάση μπορούν να ξεκινήσουν ποικίλες δράσεις για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της περιοχής.

Στο Πολιτιστικό Κέντρο εξάλλου δόθηκαν γραφεία στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και στον Αθλητικό Σύλλογο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ