ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 44

Picture4Τι εβδομάδα και τούτη υποψιασμένε μου! Πήξαμε στους χρήσιμους και εποικοδομητικούς και από κοντά και οι ανάλογες συναντήσεις βεβαίως- βεβαίως.

Συνάντηση με Σημίτη, συνάντηση και με ΓΑΠ για τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και «εμπνευστή» της Ελιάς (ίδρωσα μόνο να τα γράψω και να δείτε που όλο και κάτι θα παρέλειψα) Βαγγέλη Βενιζέλο.

Του τη φύλαγε όμως ο Γιωργάκης έτσι? Μουγκά  και μελιστάλαχτα «δεν κάνω δηλώσεις» στους δημοσιογράφους από τη μια και «παλιά μου τέχνη κόσκινο» από την άλλη.

Διότι μπορεί να μην είπε, έγραψε όμως! Έγραψε επιστολή, όπου ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησε άμεσα συνέδριο του ΠΑΣΟΚ και εκλογή νέου προέδρου από τη βάση του κινήματος.

Σα να λέμε δηλαδή πήγε περίπατο το «όλοι μαζί» του Βαγγέλη, προς δόξαν  του «μπορείς να πηγαίνεις» του Γιωργάκη!

Από την άλλη πάλι, το  τι πανηγύρι στήθηκε για την έκδοση κοινής ανακοίνωσης με το γραφείο Σημίτη, άλλο να σου λέω και άλλο να διαβάζεις ακροατή μου.

Είναι που συναντήθηκαν οι… ηγέτες, δεν τα θήλασαν μικρά, τι να πω?

Μια φορά το παλεύει ο Βαγγέλης, όχι αυτό του το αναγνωρίζω. Τώρα από το «όλοι μαζί τα φάγαμε» στο «όλοι μαζί μπορούμε» υπάρχει βέβαια μια… απόσταση δε λέω, αλλά το παλεύει!

Βιαστικά όσο και χρήσιμα πολιτικά  συμπεράσματα για να πω την αμαρτία μου δεν έβγαλα, θα περιμένω όμως να τοποθετηθεί η βάση, οι «λοχαγοί», οι μεταρρυθμιστές, οι διαφωνούντες επί της διαφωνίας του προλαλήσαντος, ο Λοβέρδος (μόλις συνέλθει από το τζετ λάνγκ) και ΦΥΣΙΚΑ ο Άδωνις!

Διότι ο τελευταίος μπορεί να μην εμπλέκεται σε εσωκομματικές διαδικασίες, όσο να πεις όμως και άποψη για όλα έχει και «βήμα» σε… έγκυρους Πρετεντέρηδες.

Άσε που τώρα που το σκέφτομαι ξεκινά και το Ράδιο Αρβύλα!

Γι’αυτό  σας λέω, υπομονή μέχρι να μιλήσουν οι επαΐοντες…

Μέχρι τότε η εκπομπή προτείνει αβίαστα ΣΤΡΗΠ-ΤΗΖ με τη λατρεμένη φωνή της Τάνιας Τσανακλίδου, από το δίσκο της ΜΑΜΑ ΓΕΡΝΑΩ, σε στίχους Λίνας Νικολακοπούλου και μουσική Σταμάτη Κραουνάκη.

Υ.Γ. Και μέσα στο γενικό χαμό κάποιοι «πατέρες» τα βάλανε λέει με τη γιόγκα! Πως θα ηρεμήσουμε αδελφοί, μου λέτε?

Χικ  FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ