ΚΡΑΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ Η ΟΛΥΜΠΙΑ

ολυμπιαΣυνέχεια στις νίκες για την Ολύμπια Λάρισας, που αυτή τη φορά επιβλήθηκε της ουραγού Ασπίδας με σκορ 60-73, σε ματς που διεξήχθη στο γήπεδο Εύμοιρου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Α2 Γυναικών. Κακή εμφάνιση για τα κορίτσια του Θοδωρή Λιάκου και ακόμη πιο κακή διαιτησία συνθέτουν το σκηνικό του αγώνα της Ξάνθης, με την ομάδα του Καρά Αχμέτ να «κοιτά στα μάτια» τις Λαρισαίες προβάλλοντας  σθεναρή αντίσταση μέχρι το τέλος.

Ξεχώρισε για την εξαιρετική αμυντική της  λειτουργία η Μαρία Σπυροπούλου, η οποία βοήθησε και επιθετικά, ενώ τους περισσότερους πόντους έδωσαν οι «συνήθεις ύποπτες» Κουτσουνούρη-Χαβαλέ.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το… ρεσιτάλ διαιτησίας των Γραικού-Παπαδοπούλου, το οποίο ίσως θα πρέπει να αρχίσει να απασχολεί τη διοίκηση του συλλόγου ενόψει των πιο σοβαρών αγώνων που ακολουθούν αλλά και τους παρατηρητές τους!

Στου «κασίδη το κεφάλι» έχουν αρχίσει να θυμίζουν ορισμένοι…

Επόμενος αντίπαλος για την Ολύμπια η ομάδα των Σερρών, σε ματς-φωτιά που θα γίνει στο κλειστό της Νεάπολης.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ(Θ. Λιάκος- Ηλίας Λιάκος) Κυριτσάκα 5(1), Καψοκόλη, Ράπτη 2, Σουλιώτη 5, Σπυροπούλου 10(2), Αραπακοπούλου, Χαβαλέ 25(1), Κουτσουνούρη 24, Ντριστέλα 2.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ