ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΗ ΜΑΡΙΑ

Vt5Η αγωνία έχει κορυφωθεί για την οικογένεια της 36χρονης εξαφανισμένης Μαρίας Αλιμπινίση από την Ιστιαία. Οι δύο αδελφές της κάνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει και να δώσει πληροφορίες, ελπίζοντας να βρεθεί σώα η αδελφή τους. Ήδη ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας έδωσε Silver Alert για την Μαρία, η οποία αγνοείται από το Σάββατο 22 Νοεμβρίου.

Σημειώνεται, ότι η 36χρονη, είχε πάει να μείνει στο σπίτι της αδελφής της, όταν εξαφανίσθηκε από τον Άγιο Γεώργιο Ιστιαίας, περίπου στις 2 τη νύχτα του Σαββάτου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα καταθέσεις, η Μαρία επιβιβάστηκε ξαφνικά στο αυτοκίνητο και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση, αφήνοντας πίσω το κινητό τηλέφωνο και άλλα προσωπικά είδη.

Μια από τις αδελφές της η Δήμητρα, δήλωσε ότι «Όπου, όπου και να είναι, ότι και να έχει κάνει, όπως και να είναι, να με πάρει τηλέφωνο. Κι εγώ ότι και να θέλει θα την δεχτώ την επιλογή της. Θα την δεχτώ, να μην φοβάται. Αν είναι κάπου και ήθελε να ηρεμήσει και φοβάται, να με πάρει εμένα και εγώ θα πάω να την βρω μόνη μου». Σε ανάλογο ύφος, ήταν και η έκκληση της άλλης αδελφή της Σοφίας, η οποία έκανε έκκληση να την πάρει ένα τηλέφωνο όπου και να βρίσκεται και ότι την αγαπάει πολύ.

Μέχρι τώρα, οι έρευνες επικεντρώνονται στην βόρεια Εύβοια με την αστυνομία να αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.Υπενθυμίζεται, ότι το αυτοκίνητο με το οποίο εξαφανίστηκε, είναι μάρκας «LANCIA Y», με αριθμό κυκλοφορίας «ΧΑΡ1253». Επιπλέον, η Μαρία που αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, φορούσε πιτζάμες, και το ύψος της είναι 1.65 με βάρος 65 κιλά.

Η οικογένεια καλεί, όποιον την έχει δει ή γνωρίζει κάτι, να επικοινωνήσει στο 1065, ή στο 100.

paraskhnio.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ