ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΣΕ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

θεραπευτηριοΑπορίες γεννά σε κατοίκους του δήμου Τυρνάβου, η ενέργεια της προηγούμενης δημοτικής αρχής να μην επιβάλει δημοτικά τέλη στην επέκταση κτιρίου ιδιωτικού θεραπευτηρίου που λειτουργεί στην περιοχή για τα έτη 2011, 2012, 2013 και 2014.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν, οι εν λόγω κάτοικοι, υπήρξε επέκταση στις κτιριακές εγκαταστάσεις του θεραπευτηρίου αλλά σε αντίθεση με το αρχικό κτίριο στο οποίο πληρώνονται κανονικά τα δημοτικά τέλη για το νέο κομμάτι έκταση περίπου 3 στρ. δεν επιβλήθηκαν δημοτικά τέλη με αποτέλεσμα να υπάρχει σημαντική απώλεια εσόδων για το δήμο.

Επειδή, αν ισχύουν οι καταγγελίες των δημοτών, το θέμα είναι πολύ σοβαρό, θα πρέπει άμεσα να δοθούν εξηγήσεις από τον προηγούμενο δήμαρχο στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου την Τρίτη.

Ας εξηγήσει, αν δεν επιβλήθηκαν, γιατί δεν επιβλήθηκαν τα δημοτικά τέλη, ας μας πει αν έφερε ή όχι το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο.

Αλλωστε θα πρέπει να το πράξει άμεσα ο πρώην δήμαρχος που όπως και όλη η προηγούμενη δημοτική αρχή είχαν ως σημαία τους τη νομιμότητα σε κάθε προσπάθεια επιβολής αντιλαϊκών μέτρων σε βάρος των δημοτών,

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ