ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Oikologoi prasinoiΟλοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου η διήμερη περιοδεία των Οικολόγων Πράσινων σε Θεσσαλία και Στερεά Ελλάδα, η οποία πραγματοποιήθηκε με βάση και την πρόσφατη απόφαση του Πανελλαδικού Συμβουλίου και στα πλαίσια της προεκλογικής ετοιμότητας μετά τις πολιτικές εξελίξεις.

Στην περιοδεία συμμετείχαν ο Συντονιστής της Εκτελεστικής Γραμματείας Γιάννης Τσιρώνης, η εκπρόσωπος Τύπου Χριστίνα Ευθυμιάτου, τα μέλη του Πανελλαδικού Συμβουλίου Κώστας Κούτσικος και Αστέριος Χλωρός, ο οργανωτικός υπεύθυνος Θεσσαλίας και Στερεάς Τηλέμαχος Σπασίδης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος με την Οικολογική Θεσσαλία Νίκος Πουτσιάκας και οι συντονιστές των Τοπικών Κινήσεων Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

Στα πλαίσια της περιοδείας οργανώθηκαν συναντήσεις με τα μέλη και φίλους του Κόμματος, με σκοπό την ανάλυση της πολιτικής συγκυρίας και τον προγραμματισμό κινήσεων και δράσεων. Έγιναν επίσης συναντήσεις με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, τον Δήμαρχο Λάρισας Απόστολο Καλογιάννη και τη Δημοτική Συμπαράταξη Λάρισας. Στις παραπάνω συναντήσεις αλλά και στη Συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στη Λάρισα, συζητήθηκαν οι κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις και οι προοπτικές για μια ριζική αλλαγή πολιτικής της χώρας στην κατεύθυνση της βιωσιμότητας.

Ο Συντονιστής των Οικολόγων Πράσινων Γιάννης Τσιρώνης έκανε την ακόλουθη δήλωση : Οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουμε ώριμες και ρεαλιστικές προτάσεις και σε επίπεδο γειτονιάς και σε επίπεδο χώρας και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης. Για μια ριζική στροφή σε μία οικονομία που να σέβεται τον άνθρωπο και το περιβάλλον και να αξιοποιεί χωρίς να καταστρέφει την ανυπολόγιστη φυσική και πολιτιστική μας κληρονομιά.

Δηλώνουμε παρόντες και σε ενδεχόμενες πρόωρες εκλογές και υποχρεωμένοι να συνεισφέρουμε. Είτε με αυτόνομη παρουσία, είτε συμμαχώντας με άλλες πολιτικές δυνάμεις που αγωνίζονται ενάντια στην σημερινή καταστροφική πολιτική, θέλουμε να αποτελέσουμε μέρος της λύσης. Σε διάλογο με την τοπική αυτοδιοίκηση και τους πολίτες επιδιώκουμε να αποδείξουμε ότι μία διαφορετική διακυβέρνηση είναι εφικτή και αναγκαία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ