ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ – ΕΙΚΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΑΠΟ ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

τύρναβοςΟ Εμπορικός Σύλλογος Τυρνάβου ενημερώνει για το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων που θα κάνει στην πόλη του Τυρνάβου. Χτες το απόγευμα στήθηκε στην κεντρική πλατεία το πρώτο μέρος αυτών που θα παρουσιάσει ο σύλλογος.

Ο Εμπορικός Σύλλογος αξιοποίησε το καλλιτεχνικό δυναμικό της πόλης ,που απαρτίζεται από νέα παιδιά που μόλις έχουν τελειώσει το πανεπιστήμιο και θέλουν να δώσουν μια άλλη διάσταση σ αυτό που λέγεται βιώσιμη πόλη.

Έτσι ένωσαν το ταλέντο τους και έκαναν μια μεγάλου μεγέθους εικαστική παρέμβαση στην κεντρική πλατεία του Τυρνάβου.

Για πρώτη φορά πίνακες με θέμα τους μάγους και τα παιδιά των παραμυθιών βρίσκονται στη μέση του δάσους των ευχών όπου κάθε σχολείο έχει υιοθετήσει το δέντρο του και όλοι μπορούν να γραφούν τις ευχές τους στις κάρτες στολίδια που ετοίμασε ο Εμπορικός Σύλλογος.

Τα παιδιά θα κάνουν την βόλτα τους και θα φωτογραφίζονται με τις φιγούρες των ξωτικών του αι Βασίλη και του χιονάνθρωπου .

Το δάσος θα φωταγωγηθεί σήμερα Παρασκευή ενώ στην είσοδο του δάσους τα παιδιά θα απολαμβάνουν όσο ποπ κορν θέλουν από το popcornμηχάνημα που θα έχει ο εμπορικός σύλλογος .

Ο Εμπορικός Σύλλογος θα συγκεντρώσει τις ευχές όλων και θα τις εκδώσει, γι αυτό γράψτε την πιο πρωτότυπη ευχή.

Επίσης άλλες εκδηλώσεις που θα γίνουν είναι : την Κυριακή 28 του μηνός από το πρωί φτιάχνουμε το δέντρο του γάλατος. Ένα έλατο από γάλατα εβαπορέ που θα δοθούν στους γιατρούς χωρίς σύνορα.

Όλοι μαζί φέρτε ένα η όσα γάλατα θέλετε να κάνουμε το μεγαλύτερο δέντρο ανθρωπιάς στην πόλη μας.

Παράλληλα θα υπάρχουν και οι εκδηλώσεις του δήμου στην πλατεία.

Επίσης θα γίνει bazaar στην πλατεία  με Τυρναβίτες δημιουργούς. Θα εκτεθούν έργα από βινύλιο, κεραμικό, γυαλί, λάδι, decoupage.

Μην ξεχνάτε και τον διαγωνισμό βιτρίνας που ήδη πραγματοποιείται και αφορά τα καταστήματα της πόλης. Τα βραβεία θα δοθούν με την κοπή της πίτας του συλλόγου.

“Επίσης καλούμε τους φίλους ποδηλάτες να συμμετάσχουν στην απογευματινή ποδηλατάδα που θα διοργανώσει ο Εμπορικός Σύλλογος και ευελπιστούμε να γίνει το απόγευμα της Δευτέρας 29/12/14.

Ελάτε όλοι να χτυπήσουμε τα κουδουνάκια της χαράς περιδιαβαίνοντας την πόλη και να μεταφέρουμε ένα μήνυμα χαράς και αισιοδοξίας στους κατοίκους της πόλης μας.

Φίλοι καταναλωτές μείνετε συντονισμένοι στην ενημέρωση που θα σας παρέχει συνεχώς ο Εμπορικός Σύλλογος σχετικά με τις διαφορές εκδηλώσεις που θα κάνει  γιατί οι ιδέες μας δεν σταματούν εδώ.

Αναμείνατε”, σημειώνει η διοίκηση του συλλόγου υπενθυμίζοντας το σύνθημα:.

“Στις γιορτές στηρίζω και φέτος την τοπική αγορά Γιορτάζω, Ψωνίζω, Κερδίζω”

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ