“ΟΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΟΛΑ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΥΗΛ

10ΝΙΚΟΛΑς ΛΗΤΩΤο νέο μουσικό παραμύθι της Λητώς Τσακίρη Παπαθανασίου που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλους “Οι θαλασσινές ιστορίες του καπετάν Νικόλα” πρόκειται να παρουσιαστεί τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 17.30 μ.μ. στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων στο Θέατρο ΟΥΗΛ.

Αυτό το υπέροχο μουσικό παραμύθι μιλάει με τρυφερό τρόπο για τη μοναδική σχέση του παππού με το εγγόνι του ενώ μας ταξιδεύει σε θαλασσινές διαδρομές με Νηρηίδες, θεριά της θάλασσας και τις αξίες της ζωής.

Στην παράσταση του παραμυθιού εκτός της συγγραφέως και της κ. Αντωνέλλας Πουλούλη, θα συμμετέχει η μουσικός Νικολέτα Κουκουλοπούλου, καθώς και οι μαθητές της Μουσικής Σχολής Open Αrtτης οποίας την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει η κ. Πουλούλη. Ακόμη, θα συμμετέχει η τραγουδίστρια Βάλια Σπαθάρα, ο Γιάννης Τσοπάνογλου με το μαντολίνο του και η χορογράφος κ. Μάχη Αγγελούλη με τις μαθήτριες της σχολής της που θα πλαισιώσουν χορευτικά το παραμύθι. Επί σκηνής αλλά και με εικαστικό εργαστήρι κατασκευής καραβιού  θα συμμετέχουν οι σπουδάστριες της Προσχολικής Αγωγής του ΙΕΚ ΑΙΓΕΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ.

Τέλος, γλυκές νοστιμιές κι ευχές για όμορφες γιορτές θα χαρίσουν στους μικρούς και μεγάλους φίλους οι σπουδαστές Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ.

Μαζί και το βιβλιοπωλείο Σκάλα Παιδικό Παραμύθι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ