ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΤΗ… ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ

ΓΙΟΡΤΗ Αντιδημαρχία Παιδείας, Νεολαίας και Αθλητισμού και η Δημοτική Βιβλιοθήκη προσκαλεί τους μικρούς μας φίλους στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, για να ακούσουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, να παίξουμε, να δημιουργήσουμε, να τραγουδήσουμε  και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

22 Δεκεμβρίου 2014: «Ελάτε να στολίσουμε το δικό μας Χριστουγεννιάτικο δέντρο». Διαβάζουμε χριστουγεννιάτικες ιστορίες, κατασκευάζουμε το δικό μας πρωτότυπο δέντρο, μεταμφιεζόμαστε σε ταρανδάκια και παίζουμε χριστουγεννιάτικα παιχνίδια τραγουδώντας όλοι μαζί τα κάλαντα. Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.00 το απόγευμα.

23 Δεκεμβρίου 2014: “Το όνειρο του μικρού ελάτου”. Σας περιμένουμε με τη συγγραφέα Εύη Γίτσα να ανακαλύψουμε όλοι μαζί αυτό το όνειρο και να βοηθήσουμε το μικρό έλατο να το πραγματοποιήσει. Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.00 το απόγευμα.

29 Δεκεμβρίου 2014: «Η μπουγάδα του Αϊ Βασίλη». Τι γίνεται όταν ο Αι-Βασίλης έχει προβλήματα; Θα προλάβει να μοιράσει τα δώρα του; Διαβάζουμε το παραμύθι της Ιωάννας Κυρίτση και βοηθάμε τον Αη Βασίλη να ξεπεράσει τις δυσκολίες. Με την εκπαιδευτικό Χαρά Αγγελέτου.Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.00 το απόγευμα.

30 Δεκεμβρίου 2014: «Γράμμα στον Άγιο Βασίλη». Η συγγραφέας Ελένη Σκρέκου σας περιμένει να ταξιδέψετε στην Αγέλαστη Πολιτεία και να ανακαλύψετε πως να κερδίσετε  ένα σάκο γεμάτο χαμόγελα. Στο χώρο της βιβλιοθήκης στις 6.30 το απόγευμα.

Η είσοδος στις εκδηλώσεις είναι ελεύθερη, απαραίτητη είναι όμως η δήλωση συμμετοχής στο τηλέφωνο 2410-671173 καθώς επίσης και στον χώρο της βιβλιοθήκης στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο, Ρούσβλετ 59.Ώρες λειτουργίας βιβλιοθήκης Δευτέρα έως Παρασκευή 8.00π.μ. έως 4.00 μ.μ.

Με την ευγενική προσφορά: Βιβλιοπωλείο Παιδεία & Ζαχαροπλαστείο Μέλισσα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ