ΑΝΑΨΕ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΕΤΟ

FullSizeRender(1)Παιδικές φωνές, χριστουγεννιάτικες μελωδίες πλημμύρισαν την πλατεία του Πυργετού το βράδυ της Παρασκευής που φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Εντυπωσιακά πυροτεχνήματα δημιούργησαν μια πανέμορφη ατμόσφαιρα. Με τα ακούσματα της Φιλαρμονικής του Δήμου και των χαρούμενων τραγουδιών των μικρών παιδιών, την Παρασκευή το βράδυ ο Δήμαρχος Τεμπών Κώστας Κολλάτος άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Πυργετού.

Ο κόσμος που παρακολούθησε το άναμμα του δέντρου ήταν αρκετός και τα μικρά παιδιά γεύτηκαν γλυκίσματα.
“Το μήνυμα των Χριστουγέννων, ας μας κάνει πιο αισιόδοξους, ας μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε όλες τις δυσκολίες και ας μας δώσει τη δύναμη να αντιμετωπίσουμε τη ζωή”, σημείωσε ο δήμαρχος, 
προτρέποντας όλους, να προσφέρουν απλόχερα τα δώρα της αγάπης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και να κάνουν την έννοια της προσφοράς, πράξη της καθημερινότητάς τους.

Τέλος ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν για να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση και ευχήθηκε χρόνια πολλά και καλή χρονιά εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου, των Συμβουλίων των Δημοτικών Κοινοτήτων και των εργαζομένων του Δήμου, καθώς και οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων να είναι μέρες αγάπης, ελπίδας και χαράς για όλους.

FullSizeRender(2)Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πυργετού κ. Λαΐνας, ενώ στην εκδήλωση παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Χρήστος Τσάτσαρης, κ. Κώστας Νταφούλης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευθ.Μπουζέκης, Β. Ζάχος, Αχιλ. Διψάνας, Ξανθή Ζησάκη , ο Πρόεδρος Τ.Κοινότητας Αιγάνης κ.Κώστας  Ζαφείρης , πρόεδροι , μέλοι τοπικών συμβουλίων ,ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Λάμπρος Ζάρρας , μέλοι του ΔΟΠΑΠΕΠ ,πρόεδροι Μορφωτικών Συλλόγων και άλλοι πολλοί.

Στο τέλος της εκδήλωσης οι γυναίκες του χωριού πρόσφεραν γλυκίσματα στους παρευρισκόμενους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ