ΚΑΙ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΤΟ ΟΠΩΡΟΠΩΛΕΙΟ ΨΩΦΑΚΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

101_0595Τη δική του ιστορία γράφει στην αγορά του Τυρνάβου, το οπωροπωλείο Ψωφάκα που συμπλήρωσε ήδη 60 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στην οικονομική ζωή της περιοχής προσφέροντας προϊόντα ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Θόδωρος Ψωφάκας που πήρε τη σκυτάλη από τον πατέρα του Παναγιώτη, αποφάσισε να εμπλουτίσει από φέτος την γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων περνώντας έτσι και στο κλάδο των γαλακτοκομικών με τα προϊόντα της τοπικής εταιρίας Γραβάνης. Μάλιστα προσφέρει το φρέσκο γάλα σε συσκευασία του 1 λίτρου στην τιμή του 1 €.

101_0591Εξίσου ανταγωνιστική είναι και η τιμή των υπόλοιπων γαλακτοκομικών προϊόντων, ενώ στην τιμή των 6,6 ευρώ το κιλό θα βρείτε και φέτα Μπουκουβάλας σε συσκευασία ενός κιλού.

Στο κατάστημα θα βρείτε και άλλα τυροκομικά προϊόντα, χαλβάδες, ξηρούς καρπούς, τραχανάδες και χυλοπίτες, όσπρια και αρωματικά φυτά.

101_0592Φυσικά μαζί με την πλούσια ποικιλία σε φρούτα και λαχανικά στο κατάστημα πωλούνται κατεψυγμένα λαχανικά, πίτσες και ψάρια πάντα άριστης ποιότητας και σε πολύ καλές τιμές.

Οπωροπωλείο Ψωφάκα στην οδό Κιλελέρ 2 στην πλατεία του Τυρνάβου, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2492022084.101_0596

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ