ΤΥΡΝΑΒΟΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ 0-0

TI76Απόλυτα φυσιολογική θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η ισοπαλία ανάμεσα σε Τύρναβο και Αιγινιακό στο Αλκαζάρ (0-0) για την 10η αγωνιστική του Βορείου ομίλου της Football League.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο η ομάδα του Χαραλαμπίδη ήταν εμφανώς βελτιωμένη, είχε τις ευκαιρίες αλλά αμφότερες οι εστίες έμειναν ανέπαφες.

Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» 10λεπτο λοιπόν ο Αιγινιακός πήρε την ελαφρά πρωτοβουλία των κινήσεων και πίεζε την άμυνα των γηπεδούχων. Όμως οι παίκτες του Διαμαντόπουλου δυσκολεύονταν στην τελική προσπάθεια, με την άμυνα του Τυρνάβου να «καθαρίζει» τις φάσεις. Ωστόσο, οι Θεσσαλοί δεν έδειχναν ικανοί να κρατήσουν την μπάλα και να δώσουν «ανάσες» στην άμυνά τους, με τον Αιγινιακό να τους έχει περιορίσει στο μισό γήπεδο, χωρίς όμως αποτέλεσμα καθώς το 0-0 έμεινε ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό άλλαξε και τα ηνία πήρε ο Τύρναβος. Οι γηπεδούχοι εμφανίστηκα αισθητά καλύτεροι και μάλιστα έχασαν μεγάλη ευκαιρία με τον Κισκαμπάνη στο 55’ όταν η μπάλα μετά την κεφαλιά του πέρασε λίγο άουτ. Επίσης, την ίδια κατάληξη είχαν το σουτ του Ντατίδη στο 57’ και η προσπάθεια του Γωεργίου στο 68’ με την υπεροχή των Θεσσαλών να μην καρποφορεί, όπως συνέβη και με τον Αιγινιακό στο πρώτο ημίχρονο και «μοιραία» το 0-0 έμεινε ως το σφύριγμα της λήξης.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Πεχλιβανόπουλος, Σαμαράς, Παληγεώργος, Κισκαμπάνης, Καραμανλής, Μιλουτίνοβις Γεωργίου, Ντατίδης (65′ Ιβανίδης), Ζυγκερίδης (46′ Ότα), Σολφερίνο

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Διαμαντόπουλος): Τόλιος, Λίολιος, Ροντρίγκο, Αραμπατζής, Πέντα, Ζούρκος, Φαμπίνιο, Κ. Αχαλινόπουλος, Κυνηγόπουλος, Πολύζος, Γιαζιτζόγλου.

difernews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ