ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 47

10514465_827490983939123_4819216900645030329_nΕπειδή… ψηφίζουν  ακόμα με παντιέρα τη Δημοκρατία, επειδή  τόσοι και τόσοι  το Σύνταγμα  επικαλέστηκαν, επειδή Χαικάληδες – Λαζόπουλοι και λοιπές… δημοκρατικές και θεσμικές  βεβαίως- βεβαίως δυνάμεις  έφεραν  το στομάχι μας προ τετελεσμένου, επειδή τ’ άστρα δεν σου τάζω που λέει  και ο ποιητής,επειδή σ’  αγαπώ που έγραψε έτερος , επειδή ποιείς την νήσσα, επειδή νισάφι πια που θα’λεγε  και η γιαγιά μου, επειδή ο λόγος δεν έχει λόγο να λέγεται, επειδή ΕΤΣΙ.

Ο πομπός πέφτει και μην επιχειρείστε  τον εφεδρικό!

Πριν ευχηθώ τα καλύτερα σε όοοοολους,  αφιερώνω! Της Λίνας λοιπόν, τιμής ενεκέν. Διότι όταν η τιμή είναι ΝΑ (με το συμπάθιο), ο τόνος πέφτει στη… λήγουσα.

Μόνο που θα… ντριπλάρω  λίγο. Από τη νέα δισκογραφική δουλειά του Σωκράτη Μάλαμα ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΛΕΞΕΙΣ ψάξτε σεις το ομότιτλο γιατί μαζί θα ακούσουμε τη ΜΝΗΜΗ. Μαζί του η Ν. Μποφίλιου, σε μουσικές του Θ. Καραμουρατίδη και ποίηση θα πω, του σπουδαίου Οδυσσέα Ιωάννου. Και από κοντά (δείξε κατανόηση αρχισυντάκτα  μου, 2 λεπτά είναι!) ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.

Δύο  τραγούδια για το δρόμο ακροατή μου και καλά να… πάθουμε!!

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ