ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 51

10351141_840785009285276_8400461343853589323_nΛίγο πριν το νήμα της προεκλογικής κούρσας ακροατή μου και δεν τους προλαβαίνουμε. «Αίολος- Κεντέρης» ένα πράγμα ορισμένοι, που άλλο να σου γράφω και άλλο να διαβάζεις!

Ακόμη δεν μπήκανε οι… αναποφάσιστοι στο παραβάν (που είναι μια κάποια ελπίδα και κάποια λύσις που θα’ λεγε  και ο ποιητής) και άρχισαν τα όργανα για τον Αντώνη.

Και τι μαθαίνω και φρίττω? Την ώρα που ο Σαμαράς διαλαλούσε «εδώ η καλή ανάπτυξη» στα εγκαίνια προβλήτας στον Πειραιά, στα ερτζιανά τον… άδειαζε ο Μειμαράκης!

Και επειδή τέτοιες μέρες πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρεξηγηθώ θα το περιγράψω κομψά. Το πρωτοκλασάτο στέλεχος της ΝΔ κράτησε αποστάσεις από την επικοινωνιακή πολιτική (ε, ε πως με βρίσκεις?) χαρακτηρίζοντας λάθος την «επένδυση στο φόβο».

Και όπως ήταν φυσικό και επόμενο μη σου πω, το θέμα δεν έμεινε εκεί. Από κοντά λοιπόν και έτερος Βαγγέλης, ο Αντώναρος.

Που για όσους θυμούνται και καλά κάνουν, είναι όλως τυχαίως το δεξί χέρι του Κωστάκη του Καραμανλή.

Διότι υποψιασμένε μου μπορεί όπως πολύ σοφά λέει ο λαός μας «ο διάολος να’ χει πολλά ποδάρια», ο Κώστας όμως έχει μόνο δύο  χέρια εκ των οποίων το ένα, αυτό που κινείται γιατί το άλλο δεν, ακούει στο όνομα Αντώναρος!

Από κοντά λοιπόν και ο Αντώναρος (το γράφω και το ξαναγράφω και δεν το χορταίνω) να προσυπογράφει στα fου bου και υπόλοιπα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διότι λέει μίλησε η… συνείδηση της παράταξης ( όπου συνείδηση διάβαζε Μειμαράκης).

Έτσι που λες κυρίαρχε λαέ μου, καταπέλτης ο Αντώναρος (δεν το ματαγράφω, το υπόσχομαι).

Μπαίνω ωστόσο στον πειρασμό να μεταφέρω αυτολεξεί το σχόλιό του: Πληρώνουμε την κακή επικοινωνιακή πολιτική, έγραψε ο ογκόλιθος!!

Εμείς να δεις τι πληρώνουμε Βαγγέλη μου, εμείς να δεις…

Στα πλατώ  της εκπομπής Ρίτα Αντωνοπούλου- Χρήστος Θηβαίος και από τη δισκογραφική δουλειά ΜΙΑ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΔΥΟ ακούμε το ομότιτλο, σε στίχους Φωτεινής Λαμπρίδη  και μουσική Χρ. Θηβαίου.

Καλό βόλι…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ