ΠΟΤΑΜΙ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της οργάνωσης Λάρισας

ΠΟΤΑΜΙΤο αποτέλεσμα των σημερινών εκλογών είναι ξεκάθαρο.  Εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στο ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογική του νίκη και ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο του για το καλό της Χώρας. Αισθανόμαστε ωστόσο υποχρεωμένοι να επισημάνουμε την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουν όσοι προκάλεσαν εκλογές την κρίσιμη αυτή περίοδο. 

Ελπίζουμε ότι ήδη έχουν αρχίσει να επεξεργάζονται και να εργάζονται στη νέα πραγματικότητα που οριοθετούν οι δηλώσεις του κ. Ντραγκι.

Στο Ποτάμι είμαστε ευγνώμονες προς τους πολίτες της Λάρισας που αγκάλιασαν και υποστήριξαν τις θέσεις και τον αγώνα μας.  Είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε κάθε ψήφο και κάθε πολίτη που μας επέλεξε για να δώσουμε τη μάχη για να τα αλλάξουμε όλα χωρίς να γκρεμίσουμε τη Χώρα. Δώσαμε ένα τίμιο και σωστό αγώνα βασισμένοι αποκλειστικά στις δικές μας δυνάμεις, στους εθελοντές και τους υποψηφίους μας που κατέβαλαν κάθε προσπάθεια για να ακουστούν δυνατά οι θέσεις του Ποταμιού.

Επιφυλασσόμαστε να δούμε τα τελικά αποτελέσματα για την τρίτη θέση. Αισιοδοξούμε ότι ο ελληνικός λαός θα μας δώσει τη δύναμη και τη δυνατότητα να συμβάλουμε καθοριστικά και θετικά στην επόμενη μέρα. Σε κάθε περίπτωση είμαστε έτοιμοι να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να διασφαλίσουμε κάθε  λύση που εγγυάται την ευρωπαϊκή πορεία της Χώρας, το κοινό ευρωπαϊκό νόμισμα, τις καταθέσεις των πολιτών και την απαραίτητη μέριμνα για τους συμπολίτες μας που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη για κοινωνική μέριμνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ