ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ. ΣΑΜΑΡΑ

σαμαρας1Ευθέως πλέον έχει μπει στο στόχαστρο κορυφαίων στελεχών της ΝΔ ο πρόεδρος του κόμματος και πρωθυπουργός για τις επιλογές του τόσο πριν την προεκλογική περίοδο όσο και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Σειρά είχε σήμερα ο Αρης Σπηλιωτόπουλος ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ότι δεν πήρε μέρος στην προεκλογική εκστρατεία επειδή το κόμμα του έπαψε να είναι κόμμα του μεσαίου χώρου και πλέον εκφράζεται μέσα από ακροδεξιά στελέχη όπως οι κ.κ. Βορίδης και Γεωργιάδης.

Μάλιστα ο κ. Σπηλιωτόπουλος άσκησε κριτική και για την προεκλογική καμπάνια της ΝΔ που επένδυσε στο φόβο των πολιτών.

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος είναι το τρίτο κορυφαίο στέλεχος που ασκεί δημόσια κριτική πριν καλά καλά κλείσουν οι κάλπες μετά τον κ. Μεϊμαράκη ο οποίος μεσούσης της προεκλογικής περιόδου άσκησε κριτική για την προεκλογική καμπάνια και τον κ. Αντώναρο που έσπευσε να επικροτήσει τις δηλώσεις Μεϊμαράκη.

Και να φανταστεί ότι η κριτική άρχισε πριν κλείσουν οι κάλπες.

Εν τω μεταξύ μαχαίρια αναμένεται να βγουν και στη Λάρισα κυρίως για τους κ.κ. Σαμαρά και Παπαμιμίκο, εξαιτίας ουσιαστικών επιλογών τους στο θέμα του ψηφοδελτίου και ειδικά για επίσκεψη που πραγματοποίησε ο κ. Σαμαράς σε σπίτι στη Λάρισα, λίγο πριν την ομιλία του στο Imperial.

Μάλιστα όπως μαθαίνουμε από αύριο κιόλας αναμένεται να δουν το φως της δημοσιότητας επιστολές διαμαρτυρίας για τη στάση Σαμαρά – Παπαμιμίκου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ