ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΖΙΑΚΑΜε απόφαση της περιφερειακής διευθύντριας εκπαίδευσης Θεσσαλίας συγκροτήθηκε το Περιφερειακό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Π.Υ.Σ.Δ.Ε.) ν. Λάρισας, το οποίο αποτελείται από τους:

1. Μαργαριτόπουλο Αθανάσιο, Διευθυντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, ως Πρόεδρο, με αναπληρωτή του, τον κ. Πάνο Κωνσταντίνο , εκπαιδευτικό ΠΕ18.12, Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ Φαρσάλων.

2. Παπατόλια Ιωάννη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ01, Διευθυντή του 13ου Γυμνασίου Λάρισας, ως τακτικό μέλος, ως Αντιπρόεδρο – τακτικό μέλος, ο οποίος θα προεδρεύει σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος του Προέδρου, με αναπληρωματικό τον Παλάτο Χρήστο εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ17.02, Διευθυντή του 1ου ΣΕΚ Ελασσόνας.

3. Κασσίδα Ασπασία, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ05, Διευθύντρια  του 15ου Γυμνασίου Λάρισας, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωματικό μέλος την Πατσή Κωνσταντινιά, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ02, Διευθύντρια του Γ.Ε.Λ Φαλάνης.

4. Ρεμπάπη Παναγιώτη, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ03, του 6ου Γυμνασίου Λάρισας, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Κοντελέ Δημήτριο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ17.06, στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ.

5. Κοντσιώτη Κωνσταντίνο, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ04.01, του Γ.Ε.Λ Φαλάνης, ως τακτικό μέλος, αιρετό εκπρόσωπο των εκπαιδευτικών Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Τζιατζιά Μιχαήλ, εκπαιδευτικό του κλάδου ΠΕ11, του Γυμνασίου Βαμβακούς.

Στην περίπτωση που το Συμβούλιο εξετάζει θέματα που εμπίπτουν στις διατάξεις του άρθρου 33 του Π.Δ. 1/2003, αντί των προαναφερόμενων αιρετών εκπροσώπων των δημοσίων εκπαιδευτικών μετέχουν σ’ αυτό:

Α. Από τον ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΙΔΡΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ (Σ.Ι.Ε.Ι.Ε.)

Ο Μπακογιάννης Νικόλαος, των «Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη» στην Τερψιθέα Λάρισας, ο οποίος θα αναπληρώνεται από το Σάββα Στέλιο, των Εκπαιδευτηρίων «Ελληνογερμανική Αγωγή» στην Παλλήνη Αττικής και

Ο Γκίμτσας Βασίλειος, των «Εκπαιδευτηρίων Αθηνά» στα Τρίκαλα, ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Παππά Μιλτιάδη, των «Εκπαιδευτηρίων Αθηνά» στα Τρίκαλα.

Β. Από την ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ & ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ

Η Αμαράντου Χλόη, ιδιοκτήτρια της Σχολής «ΑΜΑΡΑΝΤΟΥ», η οποία θα αναπληρώνεται από τον Μπόνα Παναγιώτη, ιδιοκτήτη της Σχολής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΣ».

Η Σιοτρόπου Ιωάννα, ιδιοκτήτρια της Σχολής «ΩΜΕΓΑ», η οποία θα αναπληρώνεται από την Ποθητή

Κορέλλα, ιδιοκτήτρια της Σχολής «ΚΟΡΕΛΚΟ».

Γ. Από την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (Ο.Ι.Ε.Λ.Ε.)

Ο Κουρουτός Μιχάλης, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ03, που υπηρετεί στη «ΛΕΟΝΤΕΙΟ ΣΧΟΛΗ» Πατησίων, ο οποίος θα αναπληρώνεται από την Αντωνιάδου Γεωργία, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Ράπτου» και

Ο Βουρκούδης Απόστολος, εκπαιδευτικός κλάδου ΠΕ18, που υπηρετεί στην «Αμερικάνικη Γεωργική

Σχολή Θεσσαλονίκης», ο οποίος θα αναπληρώνεται από τον Σελέκο Δημήτριο, εκπαιδευτικό κλάδου ΠΕ02, που υπηρετεί στα «Εκπαιδευτήρια Βασιλειάδη».

Γραμματέας του Συμβουλίου ορίζεται η Λυπημένου Ελένη, εκπαιδευτικός του κλάδου ΠΕ18.15, που υπηρετεί στη Διεύθυνση Δ/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Λάρισας με απόσπαση από το 1ο ΕΠΑΛ Ελασσόνας, η οποία θα αναπληρώνεται από την Ευαγγέλου Σταματία, διοικητική υπάλληλο κλάδου ΠΕ1 της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Ν. Λάρισας.

Η θητεία του ανωτέρω Συμβουλίου λήγει στις 31-12-2016.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ