ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΖΗΤΟΥΝ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ

ΠΙΤΑ1Χθες Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας.   

Στο χαιρετισμό του προς τους παρευρισκομένους, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας κύριος Τσιαπλές, τόνισε την ανάγκη να υπάρξει επιτέλους δικαιοσύνη για τον κόσμο του εμπορίου και της επιχειρηματικότητας σε επίπεδο φορολογικό, ασφαλιστικό και κοινωνικό, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια ο κλάδος έχει δεχτεί αλεπάλληλα χτυπήματα με αποτέλεσμα τη συσσώρευση πολλών και σοβαρών προβλημάτων που χρήζουν άμεσης επίλυσης, προκειμένου το ελληνικό εμπόριο να βρει ξανά το βηματισμό του.

Τυχερή της βραδυάς ήταν η συνεργάτιδα του Συλλόγου, Δικηγόρος κυρία Μαρία Γαλλιού που κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.

Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κύριος Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης κύριος Παπαδηλόπουλος, ο Δήμαρχος Ελασσόνας κύριος Ευαγγέλου, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κύριος Αδάμ, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κύριος Τάχος, οι αντιδήμαρχοι κύριοι Σούλτης, Καλτσάς και Δεληγιάννης, εκπρόσωποι φορέων από όλη τη Θεσσαλία  και πλήθος εμπόρων.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ