ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΜΕ «ΔΙΠΛΟ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕπιστροφή στις νίκες για την Ολύμπια Λάρισας, που στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών, επιβλήθηκε στην Καλαμαριά του τοπικού Απόλλωνα με σκορ 38-63.

Εμφανής η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και  με πολλές απουσίες η Καλαμαριά που κατάφερε ν’αντέξει  ένα ημίχρονο (25-36), ενώ στην επανάληψη με τη διαφορά στο γ΄10λεπτο να φτάνει  τους +20 οι «πορτοκαλί» κατέκτησαν μάλλον εύκολα τη νίκη και το ροζ φύλλο αγώνα.

Ακόμη ένα «μεστό» παιχνίδι για τη Σπυροπούλου, ενώ την ακολούθησε σε απόδοση και η Κουτσουνούρη.

Στα αξιοσημείωτα της αγωνιστικής η πρώτη νίκη του Ν. Βότση στο πρωτάθλημα και μάλιστα εκτός έδρας, αφού σε ματς-θρίλερ επικράτησε της Πυλαίας με σκορ 54-55 και το σπουδαίο «διπλό» των Σερρών μέσα στα Γιάννινα με σκορ 51-67, σε ένα παιχνίδι- ροντέο που λόγω… κερκίδας στην αρχή και διακοπής ρεύματος στη συνέχεια κράτησε ούτε λίγο, ούτε πολύ 2,5 ολόκληρες ώρες!!

Θεωρητικά εύκολη και η επόμενη αγωνιστική για τα κορίτσια του Θ. Λιάκου  που θα αντιμετωπίσουν  σε ματς εκτός έδρας το Ναύαρχο Βότση, με την ψυχολογία του αντιπάλου  όμως εντελώς διαφορετική μετά και τη σημερινή εκτός έδρας επιτυχία.

ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ (Θ. Λιάκος- Αρ. Καπνιά)Κυριτσάκα 2, Σουλιώτη 4, Σπυροπούλου 14 (1), Σκαρλή, Χαβαλέ 20 (2), Κουτσουνούρη 16 (1), Καλλίδου 4, Καψοκόλη 2, Ράπτη 1, Ντριστέλα

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ