Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ, ΤΑ MEDIA ΚΑΙ Ο… ΚΑΙΡΟΣ!

u03C9u03C9u03C9u03C9Την ώρα που πληθαίνουν θετικά σχόλια και αντιδράσεις μετά τις πρώτες διερευνητικές επαφές της νέας κυβέρνησης για το χρέος και την (επιτέλους…) αξιοπρεπή διαπραγμάτευσή του, ορισμένοι παραμένουν αμετανόητοι.

Κορώνες καταστροφολογίας (που πριν τον είδαμε Γιάνη  τον βαφτίσαμε, με ένα νι διορθωτή  μου καλά το γράφω), ρεπορτάζ φόβου και τρομολαγνίας  στην ημερήσια διάταξη προς ενημέρωση των… άμοιρων συνταξιούχων που κινδυνεύουν πρώτοι, μικρόφωνα και κάμερες σε διατεταγμένη υπηρεσία και ποιος είδε τους αναλυτές και δεν τους φοβήθηκε!

Σίγουρα δε βάφτηκαν από τη μια μέρα στην άλλη όλα ροζ επειδή έτσι «βάφτηκε» ο εκλογικός χάρτης της χώρας, αλλά και μέχρι το μαύρο πάει πολύ ναι?

Γιατί διαπιστωμένα όταν δεν (μας) ανησυχούν οι απανταχού «έγκυροι», απλά το βουλώνουν. Βλέπετε δεν χρειάζεται απαραίτητα να πεις ψέματα, καμιά φορά αρκεί απλά να μην μεταφέρεις την αλήθεια!

«Γαργάρα» λοιπόν η πρωτοβουλία στήριξης (ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ αν δε λαθεύω, μα προφανώς… ανάξια λόγου) με την πραγματοποίηση συγκεντρώσεων συμπαράστασης την ημέρα που θα ξεκινούν στις Βρυξέλλες οι διαπραγματεύσεις της Ελληνικής αντιπροσωπείας για το χρέος.

Σε λίγο το μόνο «έγκυρο» στα δελτία τους θα’ναι ο… καιρός!!

Υ.Γ. Τη γελοιογραφία να μου προσέξετε αρχισυντάκτη  μου. Ίσως εκεί κρύβεται η απάντηση στο μέγα ερώτημα «από τι το’πάθαν  ορισμένοι»…

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ