ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 54

25ce259525ce25b925ce25ba25cf258c25ce25bd25ce25b17Εκλογές ήταν και πέρασαν, εκλογές ήταν και πάνε ακροατή μου και τα… μικροπροβλήματα στο «στρουμφοχωριό» ΕΚΕΙ, μουλαρωμένα και ενίοτε ευφάνταστα!
Τι ήταν και τούτο το νησιώτικο πάλι? Η ζωή τραβάει την ανηφόρα και το ΕΣΥ τον κατήφορο, τι να πω?

Σχόλια επί σχολίων στο διαδίκτυο  και όχι μόνο, από την είδηση που κάνει το γύρο των ΜΜΕ και μας έρχεται από Σποράδες μεριά.

Σε κτηνιατρείο λέει βγάζουν ακτινογραφίες οι ασθενείς στη Σκόπελο διότι ο χειριστής του μηχανήματος στο Κέντρο Υγείας είναι σε άδεια!!

Δεν το κατάλαβα, προς τι τόσος ντόρος? Εντάξει δεν υπήρξε πρόβλεψη για δεύτερο χειριστή (μικρολεπτομέρειες για μια απλή… δυσκινησία της κρατικής μηχανής), ωστόσο μην ξεχνάμε,  όπως πολύ εύστοχα παρατήρησε ΑΡΜΟΔΙΟΣ λειτουργός, πως οι ασθενείς πηγαίνουν στον κτηνίατρο με δική τους πρωτοβουλία!!!

Τώρα που δεν υπάρχει δεύτερος χειριστής αλλά ούτε και κάποιο ακτινοδιαγνωστικό κέντρο στο νησί θα το καταγράψω ως δεύτερη μικρολεπτομέρεια και… αφορμή για επενδύσεις!

Από γιατρούς πάλι δεν τα πάνε και άσχημα μαθαίνω. Έχουν κάνα δυό μαζί με το διευθυντή, γίνεται σου λέει δουλειά, οπότε στον κτηνίατρο προς το παρόν ακτινογραφίες και όχι… διάγνωση.

Κάτι φήμες πάλι που κυκλοφόρησαν για υδροθεραπείες στα θεματικά θαλάσσια πάρκα απλά ελέγχονται ως κακοήθεις.

Τώρα από την άλλη θα μου πείτε κάποια πράγματα δεν αλλάζουν, είναι όμως και καρμικά ρε φίλε.

Ακούει ο άλλος Σκόπελος  όσο να πεις μπλοκάρει, ψυχαναγκάζεται. Πώς να ξεπεραστεί ο… σκόπελος της αργοκίνητης μηχανής που λέγαμε και να κάνουμε προσλήψεις?

Οπότε? Οπότε υποψιασμένε μου μετατρέπουμε τους γιατρούς σε «συλλεκτικά κομμάτια» και καθαρίζουμε! Ένας δε από δαύτους (τους συλλεκτικούς ντε)εφαρμόζει… δακτύλιο.

Πέρα- δώθε Σκόπελο- Αλόννησο ο επιστήμονας και όποιον πρόλαβε!

Τι να πεις, περαστικά μας…

Υ.Γ. Όχι έχουν θέματα τα νησιά μας. Εδώ δεν είδατε, ολόκληρη συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου απασχόλησε στην Πάφο το κλειδί του Τσοχατζόπουλου. Χαλαρώστε, «κλείδωσε» μαθαίνω η απόφαση και του το πήραν πίσω του Χρυσό Κλειδί του Άκη.

Αν και μεταξύ μας ορισμένοι τοπικοί άρχοντες είναι για… κλείδωμα για να μην πω για… δέσιμο!

Στα πλατό της  εκπομπής Κωστής Μαραβέγιας  και από το δίσκο WELCOME TO GREECE,σε στίχους και μουσική του ίδιου, ακούμε ΑΣΕ ΜΕ ΝΑ ΜΠΩ.

Καλή ακρόαση και ξανά περαστικά μας…

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ