ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΔΕΛΕΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ζητείται η επαναλειτουργία ολοήμερου τμήματος στο 1ο νηπιαγωγείο Αμπελώνα

τυρνΜε ομόφωνη απόφασή του το δημοτικό συμβούλιο Τυρνάβου απέρριψε προχθές το βράδυ την πρόταση της διεύθυνσης Α/βαθμιας εκπαίδευσης Λάρισας για την κατάργηση της οργανικής θέσης του Νηπιαγωγείου Δελερίων, το οποίον βρίσκεται τα τρία και πλέον χρόνια σε αναστολή λειτουργίας διότι δεν υπάρχουν παιδιά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο  αποφάσισε ομόφωνα μετά από σχετική εισήγηση της Δημοτικής Αρχής  να εισηγηθεί στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λάρισας να μη κλείσει το Νηπιαγωγείο και να παραμείνει σε αναστολή λειτουργίας.

«Οφείλουμε  να είμαστε σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα για να λειτουργήσει με το που θα εμφανιστούν παιδιά», αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στη συνεδρίαση.

Ολοήμερο στον Αμπελώνα

Εν τω μεταξύ όπως τονίστηκε στη συνεδρίαση οι διαπιστωμένες ανάγκες στον Αμπελώνα επιβάλουν να ζητηθεί η επαναλειτουργία ολοήμερου τμήματος στο 1ο  Διθέσιο Νηπιαγωγείο.

Το Δημοτικό Συμβούλιο ομόφωνα αποφάσισε όσο αφορά την πρόταση της Δημοτικής Αρχής  να λειτουργήσει ολοήμερο τμήμα αφ’ ενός μεν διότι  θα εξυπηρετήσει γονείς που εργάζονται και  αφετέρου διότι διαθέτει όλο τον κατάλληλο εξοπλισμό και χώρους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ