ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ MISTER ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟΚΑΜΠΟ!!!

Διοργανώνονται καλλιστεία την Καθαρή Δευτέρα για άνδρες άνω των 65 ετών

ηλικιωμένοιΗ έμπνευση του ήρθε, όταν κάποτε σα ναυτικός έπιασε λιμάνι στη Βενεζουέλα, όπου και παρακολούθησε ένα παρόμοιο γεγονός. Χρόνια τώρα ξέμπαρκος με μαγαζί στα παράλια του Αγιοκάμπου ο Γρηγόρης Ντάφης με αφορμή τις εκδηλώσεις για την Καθαρά Δευτέρα, αποφάσισε να πραγματοποιήσει αυτό που ως ναυτικός είδε στα νιάτα του και του έμεινε στο μυαλό.

Καλλιστεία λοιπόν, όμως όχι σαν αυτά που πιθανόν να γνωρίζετε και να κάνετε συνειρμούς, αλλά καλλιστεία για άνδρες και μάλιστα μιας σχετικής ηλικίας, από 65 χρόνων και πάνω δηλαδή!

Ένδυμα μαγιό, σορτς και σαγιονάρα και κίνητρο ένα βραβείο της τάξης –παρακαλώ- των 150 ευρώ, ενώ φημολογείται ότι στην όλη διαδικασία δεν αποκλείεται να μπουν σαν σπόνσορες και φαρμακευτικές εταιρίες λανσάροντας διάφορα …διεγερτικά βοηθήματα!

Όπως μας αναφέρει ο διοργανωτής που είναι ο κ. Γρηγόρης Ντάφης σε όλους τους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί και από ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες και μπρατσάκια…

ΤΟ… ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Και για να μην νομίζετε ότι τελικά κάνουμε πλάκα για τα καλλιστεία των ανδρών στον Αγιόκαμπο εκδόθηκε και αναλυτικό πρόγραμμα που καθορίζει τις λεπτομέρειες και μεταξύ άλλων ο διοργανωτής αναφέρει…

«Ό,τι και να γίνει, τον χαρταετό θα τον σηκώσουμε ψηλά, αρκεί να “χει σωστά ζύγια και σωστή ουρά. Δεν κατεβάζουμε τα κεφάλια, είμαστε περήφανος λαός και σ” όλον τον κόσμο την ελληνική ομογένεια την εκτιμούσαν πάντα. Το γνωρίζω καλά αυτό γιατί ήμουν χρόνια ναυτικός και σε όποιο κράτος ταξιδεύαμε μας υποδέχονταν με τον καλύτερο τρόπο.

Και φέτος, λοιπόν, την Καθαρά Δευτέρα, θα σας περιμένω στα όμορφα παράλια του Αγιοκάμπου Αγιάς Λάρισας, όπου θα σηκώσουμε, όπως είναι το έθιμο, όλοι μαζί τους χαρταετούς μας. Θα σας περιμένω με τους πολύχρωμους χαρταετούς μου, θα σας τρατάρω νόστιμο λουκούμι και μοναδικό χαλβά, όλα από τον μικρό οικογενειακό μπουφέ του Γρηγορίου Ντάφη. Εκεί, για να γελάσουμε, που τόσο το έχουμε ανάγκη, κατά το μεσημέρι, θα κάνουμε και Καλλιστεία Ανδρών άνω των 65 ετών με μαγιό ή σορτς ό,τι από τα δύο ο καθένας θέλει. Ο πιο μεγάλος σε ηλικία θα κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 150 ευρώ!

Δηλώστε συμμετοχή! Οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που θα ανέβουν στην πασαρέλα θα πάρουν από ένα ζευγάρι σαγιονάρες. Μαζί και ένα ζευγάρι μπρατσάκια με ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες. Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή αυτοπροσώπως. Ο νικητής θα μπει και στην εφημερίδα «Ελευθερία», αλλά και στο Βιβλίο Γκίνες.

Σας επισημαίνουμε, επίσης, ότι διά κάθε ατυχές ενδεχόμενο, μιας και οι συμμετέχοντες θα είναι ηλικιωμένοι, η ασφάλειά τους είναι δεδομένη. Το Κέντρο Υγείας Αγιάς και τα ασθενοφόρα του, όπως πάντα, επαγρυπνούν και καλύπτουν σε περιστατικά όλο τον Δήμο Αγιάς.

Καλώ όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας, αλλά και πέρα απ” αυτή, όλους να έρθουν να γελάσουμε την Καθαρά Δευτέρα στα ξακουστά ανοιξιάτικα παράλια του Αγιοκάμπου και να σηκώσουμε ψηλά τους χαρταετούς μας. Όσοι δεν μπορέσετε να μας επισκεφθείτε, εγώ και η παραλία, θα σας περιμένουμε με χαρά το καλοκαίρι στα πασίγνωστα και πεντακάθαρα νερά του Αγιοκάμπου. Με αυτά σταματώ.

Το μόνο που θέλω να παρακαλέσω όλον τον κόσμο, όπου κι αν βρίσκεται ο καθένας, όπου αν πηγαίνει, να μην ξεχνάει πάντα το νου του όχι στο γκάζι αλλά στο τιμόνι. Τα μάτια όλων δεκατέσσερα και μεγάλη προσοχή. Γεια και χαρά σας από τα όμορφα παράλια.

Υ.Γ. Οι συμμετέχοντες να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα ή βεβαίωση ΚΕΠ».

Αυτά λοιπόν κύριοι και ετοιμαστείτε βγάλτε τα μαγιό και τα σορτσάκια και τα μποξεράκια, προπονηθείτε και σπεύσατε. Άλλωστε ποιος ξέρει; Δρόμοι ανοίγονται μπροστά σας και για διεθνή καριέρα, και γιατί όχι ακόμα και για την κατάκτηση του στέμματος του μίστερ ηλικιωμένου της …υφηλίου!

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΛΑΣ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ