ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol 55

lollitop_arkas_some_sinomilikoi_10Τα φέραμε από δω, τα φέραμε από κει, εκεί ξανά στο ΤΙΠΟΤΑ που θα’λεγε  και ο… παραφρασμένος ποιητής ακροατή μου!
Με λίγα λόγια μας πρόκοψαν και το όνομα αυτού Προκόπης για Πρόεδρος Δημοκρατίας.

Τώρα τι να πρωτοσχολιάσεις  υποψιασμένε μου, που σαν εκπομπή που σέβεται τον εαυτό της και το πολυπληθές ακροατήριο βεβαίως- βεβαίως πρέπει κάτι να πεις?

Δεν θα σταθώ ούτε στις φαρδιές πλατιές υπογραφές Παυλόπουλου στα μνημόνια, ούτε στις ευφάνταστες «συνεντεύξεις» που καθιέρωσε ως αρμόδιος υπουργός πάντα, στέλνοντας στον κάλαθο των αχρήστων τον ΑΣΕΠ και λοιπές… δημοκρατικές διαδικασίες.

Αξέχαστος θα μου μείνει για το άλλο, τη στάση του και την προάσπιση των θεσμών της Δημοκρατίας (ο υποψήφιος Πρόεδρός της για να μην ξεχνιόμαστε) κατά την ιστορική εκείνη τηλεοπτική κλοτσοπατινάδα  μεταξύ Κασιδιάρη- Κανέλλη- Δούρου!

Ο τρισμέγιστος, που ακόμα θυμάμαι εκείνο το ύφος ( γιατί κινησιολογικά  όσο να πεις δεν το είχε ο… ατάραχος), κάτι μεταξύ από κάπου μπάζει και άντε δαρθείτε να τελειώνουμε γιατί έχω να πάω και στην Τρέμη.

Άσε το άλλο, που έμεινε και η ράφτρα του Αβραμόπουλου με τη… μεζούρα στο χέρι! Τζάμπα τις πρόβες για προεδρικό κοστούμι ο άνθρωπος, ντροπή!!!

Όσο για τα συναισθήματα, ανάμεικτα…

Μπράβο Αλέξη, μπράβο Πάνο από τους μεν (να δεις πως το λένε αυτό? Α ναι, συναίνεση), γκρίνια και των γονέων από τους δε (κι άλλη παράφραση ποιητά  μου!).

Κατά τα άλλα καλά και η διαπραγμάτευση τραβάει την ανηφόρα. Ο λαός γεμίζει πλατείες, η Μαριέττα  Γιαννάκου  και λοιποί ομοτράπεζοι… ρεστοράν (όχι δεν «φάγαν» Σαμαρά στα κάρβουνα κακοπροαίρετοι, σε κρέας και σαλάτα περιορίστηκαν οι προβληματισμένοι με τις εξελίξεις) και ο Αντωνάκης το βιολί του στο πλευρό του Ευρωπαϊκού  Λαϊκού  Κόμματος.

Είμαστε όμως μια ωραία ατμόσφαιρα είμαστε, που θα διαπίστωνε και ο αείμνηστος Ντίνος Ηλιόπουλος!

Με τούτα και με κείνα σπάω το κεφάλι μου ρε ακροατή. Αλήθεια, «διακοσμητικός» δεν χαρακτηρίστηκε κατά καιρούς ο θεσμός?

Ε λοιπόν, η εκπομπή προτείνει για Πρόεδρο Λάκη Γαβαλά. Και διακοσμητικός- μη σου πω υπερπαραγωγή- είναι και καλώς την…την  τρελή Αποκριά, για να’μαστε  και επίκαιροι!!

Ως εκπομπή προτείνουμε ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ. Πάρτε μια γεύση από το βίντεο του τραγουδιού που κυκλοφορεί στο νέο τεύχος του περιοδικού ΜΕΤΡΟ που επιτέλους μετά από 9 χρόνια «ξανακρεμάστηκε» στα περίπτερα. Συνεργασία ΤΖ. ΠΑΝΟΥΣΗ- ΓΙΑΝΝΗ ΑΓΓΕΛΑΚΑ στο cd  που το συνοδεύει και συμμετοχή της ΚATERINASIGMA, όπου SIGMAβλέπε ΣΤΑΝΙΣΗ!

Απλά θεϊκό!!!

Άντε και καλή μας χώνεψη…

Χικ FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ