ΗΡΩ ΔΙΩΤΗ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ

διωτηΠαρέμβαση στη χθεσινή συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ έκανε και η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, η οποία, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, επεσήμανε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται αντιμέτωπη από τη μία με το σκληρό πρόσωπο των εταίρων – δανειστών και από την άλλη με τις απαιτήσεις της κοινωνίας που έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για ένα καλύτερο αύριο στη σημερινή κυβέρνηση.

Οπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές η κ. Διώτη υπογράμμισε ότι μετά την υπογραφή της συμφωνίας η κυβέρνηση θα πρέπει να αρχίσει να κυβερνά που σημαίνει θα πρέπει να αρχίσει να παράγει νομοθετικό έργο υλοποιώντας ιεραρχημένα τα στοιχεία του προγράμματος της Θεσσαλονίκης.

Με το που θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα του κυβερνητικού έργου με τις ρυθμίσεις για τα κόκκινα δάνεια, τις δόσεις, τον κατώτερο μισθό, τις επαναπροσλήψεις, την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης κ.λπ. θα γίνει κατανοητό το τί πέτυχε η κυβέρνηση στις διαπραγματεύσεις της με τους εταίρους φαίνεται να είπε η Λαρισαία βουλευτής που υποστήριξε ότι όλο αυτό το διάστημα η κυβέρνηση θα βρει απέναντί της τόσο τα κόμματα των μνημονίων όσο και τη συντριπτική πλειοψηφία των κεντρικών μέσων ενημέρωσης και των μεγάλων συμφερόντων που φαίνεται ότι άρχισαν να καταλαβαίνουν ότι ήλθε η ώρα να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους προς το κράτος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ