ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

χατζηκράχτηςΑνακοίνωση με την οποία εκφράζουν τη διαφωνία τους με τον τρόπο που γίνεται η νέα ρύθμιση οφειλών στη ΔΕΥΑ Τυρνάβου εξέδωσαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσείρωσης Στέλιος  Χατζηκράχτης, Νίκος Μπαντόγιας και Γιώργος Σακοράφας. Στην ανακοίνωση αναφέρουν:

Στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Τυρνάβου (ΔΕΥΑΤ) ψηφίστηκε ο τρόπος διακανονισμού των οφειλών στα τιμολόγια του νερού ύδρευσης.

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΤ, αποφάσισε να γίνονται ρυθμίσεις των οφειλών και σε περίπτωση που δεν ανταποκρίνονται οι υπόχρεοι, να γίνεται διακοπή της υδροδότησης.

Η θέση του συνδυασμού της Λαϊκής Συσπείρωσης του Δήμου Τυρνάβου, που εκφράστηκε στο Δ.Σ. από τον επικεφαλή της  Στέλιο Χατζηκράχτη είναι: να μην γίνει καμία διακοπή νερού στο οικιακό τιμολόγιο, να μειωθεί η τιμή του νερού κατά 30%, όσο και η ελάχιστη απώλεια του εισοδήματος από την εφαρμογή των μνημονιακών πολιτικών, των κάθε φορά συγκυβερνήσεων, να καταργηθεί το πάγιο ύδρευσης και να καταργηθεί το τέλους 80% στους λογαριασμούς του νερού ύδρευσης στο Αργυροπούλι από το 2011, όπως έγινε και στον Αμπελώνα.

Η Δημοτική Αρχή του ΣΥΡΙΖΑ, με δήμαρχο τον κ. Σαρχώση, καλεί με τελεσίγραφο τους υπόχρεους συμπολίτες μας να ρυθμίσουν τις οφειλές τους και αν δεν ανταποκριθούν, να γίνεται διακοπή της υδροδότησης του ακινήτου.

Αυτή είναι «η στροφή στον πολίτη» που κάνει η Δημοτική Αρχή, όπως υποσχέθηκε προεκλογικά;

Σε τι διαφέρει η πολιτική της στο συγκεκριμένο θέμα, από την προηγούμενη  Δημοτική Αρχή του κ. Μαλάκου;

Πρέπει να καταλάβουν οι διοικούντες του Δήμου ότι, όσο συνεχίζεται η οικονομική κρίση και με την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ,  την ανεργία, την υποαπασχόληση, τους μισθούς πείνας και την δυσβάσταχτη φορολογία να τσακίζουν τα λαϊκά στρώματα, δύσκολα θα μπορέσουν να ρυθμίσουν τις οφειλές τους, οι περισσότεροι των υπόχρεων και καλά είναι να μην καταφύγουν σε τέτοιες ενέργειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ