ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  56

xikΚαι πάνω που είχαμε πάρει τον… απόθαρρό  μας που λέει και η μάνα μου φίλτατε ακροατή μου, άντε πάλι τα κεφάλια μέσα.

Μένουν λέει μέχρι να φύγουν τα βουλευτικά αυτοκίνητα! Λόγω leasing υποστηρίζει η Βουλή, λόγω… απροθυμίας των εθνοπατέρων υποστηρίζει το ρεπορτάζ και «βάλτα  να τ΄αρμέξουμε» υποστηρίζει ορεσίβιος φίλος της εκπομπής, ιδανικός για την εύστοχη έκδοση πολιτικών συμπερασμάτων!

Και που λέτε είπα να το ψάξω λίγο παραπάνω. Και το έκανα. Και ναι, πολύ καλά κατάλαβες υποψιασμένε μου, έφριξα!!

Γιατί δεν είναι που υπάρχει συμβόλαιο μέχρι το 2015, το οποίο από το λίγο που καταλαβαίνω «σπάει» και δύσκολα, είναι λέει ΚΑΙ προπληρωμένο!!

Άκουσον, άκουσον. Τέτοια συνέπεια οι προύχοντες την ώρα που μήνες τώρα αγρότες, συνταξιούχοι και λοιποί… προνομιούχοι βλέπουν την «κλήση τους να προωθείται».

Τώρα θα μου πείτε από την άλλη υπάρχει θέμα με τις μετακινήσεις σε μακρινές από την Αθήνα εκλογικές περιφέρειες. Να το δεχτώ!

Με τους υπόλοιπους όμως τι γίνεται? Τι ακριβώς τους «δένει» με το leasing όταν μπορούν πολύ απλά να μην παραλάβουν βουλευτικό αυτοκίνητο?

Όχι, δεν θέλω να σας τρομάξω αλλά γίνεται!!

Αμ το άλλο? Βοά το διαδίκτυο, γιατί από τους… έγκυρους δεν, για την περίφημη BMW 4.000 κ.ε παρακαλώ, που χρησιμοποιούσαν Σαμαράς και Βενιζέλος στις μετακινήσεις τους.

25.000 ευρώ κόστισε λέει πέρσι μόνο το σέρβις για το  θωρακισμένο όχημα, ήτοι όσο ένα καινούργιο ΙΧ  1.800κ.ε, έτσι για να μιλάμε και με νούμερα που αρέσκονται ορισμένοι.

Και το κορυφαίο? Μόνο για αλλαγή ελαστικού το ελληνικό δημόσιο χρεώθηκε 600 ευρώ!

Ναι σου λέει, αλλά έχει δύο «θαλάμους» το συγκεκριμένο. Και γω  ρε φίλε δύο εγκεφαλικά έπαθα μόλις άκουσα το ποσό!!

Που τι την ήθελα την έρευνα και δεν άνοιγα βουλκανιζατέρ… πλησίον του Μαξίμου?

Όπως καταλαβαίνετε δεν θα σχολιάσω το κόστος καυσίμων και άντε τρέξε εσύ ευφάνταστε διαχειριστή να πιέσεις τους ενοίκους για συντήρηση καυστήρα και προμήθεια πετρελαίου!

Νεύρααααααα…

Στα πλατώ  της εκπομπής μαγική ανακάλυψη φίλης! ΣΙΓΑ ΤΙΣ ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΙΓΑ, με τη φωνή της Σταυρούλας Μανωλοπούλου και το μπουζούκι του Βαγγέλη Κορακάκη, τραγούδι με λόγια της σπουδαίας Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου και μουσική Γιάννη Βέλλα. Το κομμάτι πρωτοκυκλοφόρησε  σε δισκάκι των 78 στροφών το 1956 ή 1959 με τις φωνές της Εύας Στυλ και της Βούλας Γκίκα.

Καλή μας ακρόαση…

Χικ FM.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ