“ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΣΤΕΡΟΠΑΙΔΟ” ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ “ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ” ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΟΥΗΛ

20141116_095aΤο θέατρο «Μικρός Βορράς» της Θεσσαλονίκης παρουσιάζει τον “Μικρό Πρίγκιπα” του Antoine de Saint Exupery υπό την αιγίδα του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού & Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων, στο θέατρο ΟΥΗΛ το Σάββατο 7 Μαρτίου στις 18.00, παράσταση για το κοινό.

Στις 17:30, λίγο πριν την παράσταση, τα παιδιά -οι μικροί φίλοι του «Μικρού Πρίγκιπα»- θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν τα ίδια αστερόπαιδα. Η ομάδα θεάτρου «Μικρός Βορράς» υλοποιεί τη δράση «Γίνε κι εσύ Αστερόπαιδο». Μια εκπαιδευτική δραστηριότητα, που οδηγεί τα παιδιά σε δημιουργικές κατασκευές, οι οποίες βοηθούν το ταξίδι του «Μικρού Πρίγκιπα».

Ο «Μικρός Πρίγκιπας» θα μας γνωρίσει τον φίλο του, ένα τριαντάφυλλο, και θα πάρει τους μικρούς μαθητές συνοδοιπόρους σ’ ένα ταξίδι γεμάτο περιπέτειες με βασιλιάδες, γεωγράφους και αλεπούδες.

Μπροστά στα μάτια μας θα ξεδιπλωθεί ένας γοητευτικός και παραμυθένιος κόσμος σε μια παράσταση γεμάτη ήχους, μουσική, χρώματα, μεταμορφώσεις και μάσκες. Ο “Μικρός Πρίγκιπας” θα μας υπενθυμίσει θεμελιώδεις αξίες, όπως η φιλία, η αγάπη και η υπευθυνότητα.

Συντελεστές της παράστασης

Σκηνοθεσία-διασκευή: Τάσος Ράτζος

Σκηνογραφία: Μαγδαληνή Σίγα

Κοστούμια: Ιωάννα Παγιατάκη

Μάσκες: Θάλεια Καρεπίδη

Κίνηση: Ειρήνη Καλογηρά

Μουσική: Θοδωρής Παπαδημητρίου

Στίχοι: Ευαγγελία Παπαμιχαήλ

Επιστημονική συνεργάτης στο διαδραστικό μέρος: Άννα Παπαφίγκου

Παίζουν οι ηθοποιοί: Αντωνία Βισβίκη, Ντία Ζούρα, Αλέξανδρος Νικολαΐδης

Πληροφορίες – κρατήσεις: Βάσω Δουζένη στο τηλ. 6985 858932

Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ