ΣΤΕΛΙΟΣ ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: Η ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΧΕΙ ΒΑΘΙΕΣ ΡΙΖΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Ρ 4Με την παρουσία των μελών της και με την συμμετοχή δεκάδων πολιτών του Τυρνάβου, η δημοτική παράταξη “Δράση Πολιτών” έκοψε την ετήσια πίτα της σε μια ανοικτή εκδήλωση στο Εμμανουήλειο Πνευματικό Κέντρο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο επικεφαλής της παράταξης, κ. Στέλιος Ροντούλης, ανέλυσε διεξοδικά και με ντοκουμέντα την εξάμηνη δράση της παράταξης και τις θέσεις που πήρε επί σημαντικών ζητημάτων του Δήμου, ζητώντας την επικύρωσή τους από τους παρευρισκομένους εν είδει Γενικής Συνέλευσης.

Μάλιστα, αφού επιδοκιμάσθηκαν οι δράσεις και οι θέσεις της Δημοτικής Ομάδας της παράταξης και ολοκληρώθηκε ένος γόνιμος διάλογος, ο κ. Ροντούλης, τόνισε: “Η Δράση Πολιτών δεν είναι μια οντότητα πρόσκαιρη και παροδική στα δημοτικά πράγματα του Τυρνάβου. Αντιθέτως, έχει βαθιές ρίζες στον κόσμο του Τυρνάβου και φιλοδοξεί να πρωτεύσει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Προς το παρόν θα τιμήσουμε τη θέση μας στην αντιπολίτευση και δεν θα το βάλουμε στα πόδια, όπως έπραξαν οι γνωστοί άλλοι στο παρελθόν. Είμαστε πεπεισμένοι ότι με σκληρή δουλειά, διαφάνεια, εντιμότητα και αποτελεσματικότητα  θα κερδίσουμε την αμέριστη εμπιστοσύνη των συμπολιτών μας και την έξωθεν καλή τους μαρτυρία. Άλλωστε, ό,τι πράττουμε, το πράττουμε χωρίς ιδιοτέλεια και υστεροβουλία και πάντα με ανοιχτή καρδιά προς το συμφέρον των δημοτών μας.  Στον αγώνα μας αυτό επιζητούμε την κριτική όλων και ανα πάσα στιγμή είμαστε έτοιμοι για βελτιώσεις και αλλαγές χωρίς κακεντρέχειες και μικροψυχίες. Θέλουμε τον πολίτη αυστηρό κριτή δίπλα μας, για να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι.

ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΠΙΤΑ 2Ο θεσμικός ρόλος της αντιπολίτευσης είναι ιδιαιτέρως σοβαρός και, συνεπώς, είμαστε αποφασισμένοι να τιμήσουμε την ψήφο των ανθρώπων που μας έστειλαν στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ένα κυρίαρχο Δημοτικό Όργανο που προσπαθούμε με τη δράση μας να αναβαθμίσουμε, μολονότι αντιμετωπίζουμε μια αυταρχική, αντιδημοκρατική, αναποτελεσματική και εμποτισμένη με ιδεοληψίες και κρυψίνοια δημοτική εξουσία”.

Για την ιστορία, το φλουρί, που αντιστοιχούσε σε ένα συμβολικό δώρο συναισθηματικής αξίας, βρήκε περιχαρής ο υπ. Δημοτικός σύμβουλος κ. Δημήτρης Γούτας.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ