ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 40ΧΡΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΒΙΑΣΕΙ 13ΧΡΟΝΟ

ΣΥΛΛΔεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 40χρονο που συνελήφθη χθες λίγο πριν βιάσει 13χρονο αγόρι. Συγκεκριμένα, ο 40χρονος, που διατηρεί μίνι μάρκετ στο Περιστέρι Αττικής, συνελήφθη χθες από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της ΕΛ.ΑΣ. λίγο πριν επιβιβάσει στο βαν του τον 13χρονο με σκοπό τη σεξουαλική του κακοποίηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έπειτα από αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει και ενδελεχή έρευνα κατάφεραν να εντοπίσουν τον 40χρονο και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο να συναντήσει τον ανήλικο. Στη συνέχεια στήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του.

Χθες, οι πληροφορίες έκαναν λόγο για υλικό παιδικής πορνογραφίας που βρέθηκε στην κατοχή του, ενώ φέρεται να είχε και ηλεκτρονική επικοινωνία με άτομα που είχαν «κοινά ενδιαφέροντα».

Σήμερα, η εφημερίδα Espresso προχωρά σε ανατριχιαστικές αποκαλύψεις που προκαλούν σοκ για το 40χρονο επιχειρηματία ο οποίος προωθούσε το προφίλ του φιλήσυχου και ντροπαλού ανθρώπου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο 40χρονος ήταν ένας σεσημασμένος παιδεραστής ο οποίος είχε μετατρέψει το βαν του σε άντρο των σεξουαλικών του ορέξεων. Μέσα στο βαν είχε τοποθετήσει στρώμα για να έρχεται σε επαφή με τους ανήλικους, είχε πάντα σοκολάτες και κεράσματα για να δίνει στους ανήλικους προκειμένου είτε να τους δελεάζει να μπουν στο βανάκι του είτε να τους «δωροδοκεί» για να μη μιλήσουν. Μάλιστα, μέσα βρέθηκαν και sex toys, αλλά και ουσίες που πωλούνται μόνο σε sex shops, ενώ βρέθηκε και βίντεο με ομοφυλοφιλικό πορνό.

Σύμφωνα με την Espresso, ο 40χρονος κινούνταν στο διαδίκτυο, απ’ όπου «ψάρευε» τα θύματά του, έχοντας κατασκευάσει διάφορα ψεύτικα προφίλ στα οποία εμφανιζόταν ως ανήλικος.

Οι αστυνομικοί, που είχαν φτάσει στα ίχνη του, παρακολουθούσαν πώς ως μαθητής γυμνασίου έστελνε στον 13χρονο φωτογραφίες και βίντεο πορνό με ομοφυλοφιλικό περιεχόμενο, γράφοντάς του μάλιστα: «Συγγνώμη που σου έστειλα αυτό, εάν σε πειράζει, δεν θα σου ξανά στείλω» ή «Σόρρυ που σε ενοχλώ…».

Ετσι, όταν οι δυο τους άρχισαν να στέλνουν μηνύματα για επικείμενη συνάντηση, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τους παρακολούθησαν και έπιασαν στα πράσα τον 40χρονο λίγο πριν επιβιβάσει στο βαν του τον ανήλικο.

iefimerida.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ