ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΕΞΙΔΑ ΚΑΙ ΑΕΛ

PERIKOΣοβαρές καταγγελίες για την ΠΑΕ Λάρισα και τον πρόεδρό της έκανε σε ισπανικό ΜΜΕ ο επιθετικός της ομάδας, Περίκο. Υποστηρίζει ότι η ομάδα του αλλάζει το συμβόλαιο και τον εκφοβίζει. Από την πλευρά της ΠΑΕ υποστηρίζουν ότι ο παίκτης απουσιάζει από τις προπονήσεις αδικαιολόγητα και ότι ο μάνατζέρ του δεν του έδωσε τα χρήματα που προορίζονταν γι’ αυτόν και ότι η ομάδα δεν είναι υποχρεωμένη να πληρώνει τα σπίτια των παικτών.

Διαβάστε τι δήλωσε στην Desmarque ο Περίκο:

Τις εμπειρίες του από την ΑΕΛ: Όλα αυτά που μπορώ να σας πω, μου προκαλούν ντροπή, γιατί έχω πολλούς φίλους και δεν τους έχω πει τίποτα. Περνάω όλη τη μέρα μαζεύοντας χαρτιά: με δικηγόρους, στον γιατρό και στην επιτροπή της Λίγκας. Είναι μία πραγματική καταστροφή, η οργάνωση εδώ στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος με φώναξε μία μέρα στο γραφείο, αλλά κάθε φορά καταλήγει να μην μιλάμε. Αυτοί μιλούν ελληνικά και μεταφράζουν στα αγγλικά. Έχω έξι μήνες που μαθαίνω αγγλικά, αλλά δεν μπορώ να εκφραστώ εξίσου καλά, χωρίς μεταφραστή. Αποφάσισα λοιπόν να μη γελούν άλλο μαζί μου, γιατί κάθε φορά που πάω στο γραφείο μου αλλάζουν το συμβόλαιο, με κοροϊδεύουν. Με έχουν κάνει να υπογράψω χαρτιά, που δεν ξέρω ότι έχω υπογράψει.

Τι πως λειτούργησε και το τι θέλει: Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι θέλω να φύγω. Στην τελευταία συνάντηση μου φέραν μία μεταφράστρια, έκλεισαν την πόρτα και μου είπαν ότι δεν μπορούσα να μπω. Τους είπα ότι δεν μπορούσα να μιλήσω αγγλικά γιατί ήθελα να φύγω από την ομάδα και ήθελα να εκφραστώ καλά. Τα έχω ηχογραφήσει όλα, γιατί εδώ δεν μπορείς να εμπιστεύεσαι κανέναν. Είμαι ενοχλημένος. Πολύ. Η μεταφράστρια άρχισε να του λέει όλα αυτά. Την προσέβαλε και μου είπε να φύγουμε και ότι με αυτό τον τρόπο δεν είχαμε τίποτε άλλο να πούμε. Ο πρόεδρος έκλεισε την πόρτα και η μεταφράστρια έφυγε τρέχοντας και φωνάζοντας την αστυνομία. Όταν ο πρόεδρος τα άκουσε, έφυγε.  Πήγαμε στην αστυνομία, κάναμε καταγγελία και πήγα στον γιατρό γιατί με πονούσε ο λαιμός. Πρέπει να συνεχίσω να πηγαίνω σε όλες τις προπονήσεις. Εδώ κανείς δεν λέει τίποτα. Όλος ο κόσμος ξέρει, αλλά όλοι φοβούνται.

Το πώς τον τρομοκρατούν: Με ξυπνούν το βράδυ και μου χτυπούν το κουδούνι. Μου έχουν μεταδώσει φόβο να πάω στο κέντρο της πόλης και έτσι να καταγγείλω την αθέτηση του συμβολαίου. Έχω προσλάβει έναν Έλληνα δικηγόρο και με έχει βοηθήσει. Περιμένουμε το κομμάτι της Λίγκας και το ιατρικό κομμάτι. Δεν μπορώ να ρισκάρω στα 30 μου χρόνια, να μου καταγγείλουν το συμβόλαιο και να με τιμωρήσει η FIFA με δύο χρόνια χωρίς να παίζω.

Την αφερεγγυότητα της ΑΕΛ στο οικονομικό: Αυτοί θέλουν να υπογράψω ένα χαρτί, με το οποίο φαίνεται να συμβιβάζομαι με τις πληρωμές και ότι έχω λάβει μέχρι τώρα, Εγώ,όμως δεν συμβιβάζομαι. Το σπίτι το πληρώνει η ομάδα και ο ιδιοκτήτης μου χτυπά κάθε μέρα την πόρτα. Εδώ και έναν μήνα και μου λέει ότι το ενοίκιο δεν έχει πληρωθεί και πρέπει να το πληρώσω εγώ.  Το επόμενο θα είναι το αμάξι. Μία μέρα με φώναξαν στην μπουτίκ της ομάδας για να με πιέσουν.

newsit.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ