ΣΥΝΕΚ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΜΕ

Ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Β/βαθμιας εκπαίδευσης

δακεΗ πρόσκαιρη κρίση που διέπει τη σχέση των Παρεμβάσεων με τις  Συν.Ε.Κ.  και η μη επαφή τους πλέον , σε μικρό μάλιστα χρονικό διάστημα  από την κοινή τους κάθοδο  στις πρόσφατες εκλογές των αιρετών όπου στρογγυλοκάθισαν από κοινού στη μία εκ των δύο θέσεων στο ΠΥΣΔΕ, ήταν αρκετή  ώστε να οδηγηθεί η ΕΛΜΕ Λάρισας  στη διαπόμπευση από τα ΜΜΕ και σε υποτιμητικά  σχόλια από τη μεριά των συναδέλφων.

Άστοχες ενέργειες ,σκόπιμες ή όχι, που είχαν να κάνουν με τη  συμμετοχή της ΕΛΜΕ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας την  Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου , δημιούργησαν την παραπάνω αρνητική  εικόνα.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε τους  συναδέλφους , πως άλλο κείμενο παρουσιάστηκε στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ,  και υπερψηφίστηκε, και διαφορετικό ήταν αυτό που προωθήθηκε στα σχολεία και στα ΜΜΕ.

Επιπλέον ,ούτε για αυτό το νέο κείμενο,  δεν μπήκε κανείς στον κόπο να ενημερώσει τη ΔΑΚΕ.

Μια από τα πέρυσι δηλαδή , όπου για μεγάλο χρονικό διάστημα η ενημέρωση για αποφάσεις της ΕΛΜΕ  ήταν προνόμιο των δύο συγκεκριμένων παρατάξεων .Στο ίδιο έργο θεατές.

Μετά από όλα αυτά , φυσικό και αυτονόητο επακόλουθο ήταν η ΔΑΚΕ να αποσύρει την αρχική θετική της στάση για συμμετοχή στη συγκεκριμένη συγκέντρωση.

Τελικά οι επιφυλάξεις που καταθέσαμε στο Δ.Σ. δεν ήταν χωρίς λόγο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ