ΔΙΚΤΥΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣτο πλαίσιο της δράσης Δ.2.2. «Δικτύωση τοπικών φορέων» της Πράξης «ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ» της Α.Σ. Δίκτυο Συνεργασία, ο ΣΘΕΒ ως συντονιστής φορέας του έργου πραγματοποίησε την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 συνάντηση δικτύωσης στις εγκαταστάσεις του.

Στόχος της δικτύωσης αυτής  ήταν  η δυνατότητα ενεργοποίησης φορέων και επιχειρήσεων εκτός του εταιρικού σχήματος κατά τη διάρκεια υλοποίησης του σχεδίου, των οποίων η εμπλοκή θα έχει προστιθέμενη αξία για τα επιμέρους  σχέδια και για την τοπική κοινωνία και θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα τη σύναψη τοπικών συμφώνων συνεργασίας για την προώθηση στην απασχόληση των ανέργων – ωφελουμένων του προγράμματος ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

Θέμα της συνάντησης αυτής ήταν «Ευάλωτες Κοινωνικά Ομάδες – Απασχόληση – Δικτύωση τοπικών Φορέων» και συμμετείχαν οι εταίροι του προγράμματος καθώς και εκπρόσωποι του Δικτύου Περραιβία και του Δικτύου ΜΚΟ Θεσσαλίας, της «Ανθρωπομάνια», του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών, του Χαμόγελου του Παιδιού καθώς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων.

Η παραπάνω συνάντηση είχε ως αντικείμενο συζήτησης, την γνωριμία και την ενημέρωση από τους συμμετέχοντες καθώς και θέματα που αφορούν την απασχόληση, την επιχειρηματικότητα, την ένταξη στην αγορά εργασίας των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ