ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ EPSILON ΔΑΝΙΗΛ ΕΞΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

exarxosΜετά την πολύχρονη παρουσία στο χώρο των ασφαλειών, παρέχοντας στους πελάτες του κορυφαίες υπηρεσίες, σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, ο έμπειρος ασφαλιστικός πράκτορας Δανιήλ Εξαρχος και οι συνεργάτες του, δημιούργησαν πριν από ένα χρόνο τον δικό τους χώρο και την νέα τους επιχείρηση στο κέντρο του Τυρνάβου.

Γνώμονας της επιχείρησης «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ EPSILON ΔΑΝΙΗΛ ΕΞΑΡΧΟΣ» είναι η άριστη εξυπηρέτηση και σκοπός της να  βρίσκεται πάντα διπλά στους ασφαλισμένους με γνώση, συνέπεια και ειλικρίνεια.

logotypoΑδιαπραγμάτευτος στόχος  του γραφείου είναι να εξυπηρετεί και να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των πελατών, ώστε να νοιώθουν ήσυχοι, σε οποιαδήποτε ατυχία αντιμετωπίσουν στο μέλλον,  ασφαλίζοντας τους το αυτοκίνητο , την οικεία, την επιχείρηση, τη σύνταξη και φυσικά την υγεία,  των ίδιων και των οικογενειών  τους.
FullSizeRender

Αλλωστε  οι «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ EPSILON ΔΑΝΙΗΛ ΕΞΑΡΧΟΣ» έχουν τη δύναμη και τη θέληση να στηρίξουν τους ασφαλισμένους, για να ζουν με ασφάλεια και αισιοδοξία καθώς συνεργάζονται με τις καλύτερες και εγκυρότερες εταιρείες του χώρου, όπως: INTERAMERICAN , AIG , ERGO , AXA , LLOYDS , ΕΘΝΙΚΗ , ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ , ΙΝΤΕΡΣΑΛΟΝΙΚΑ κ.α.

ΑΠΛΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΣΘΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ EPSILON».

 

IMG_1711Θα τους βρείτε Ηρ. Πολυτεχνείου 7 Τύρναβος (έναντι Παναγιάς Φανερωμένης)                  τηλ:2492022292, φαξ:2492022262, κιν:6937464212 , email:exarhos@i-epsilon.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ