ΧΑΛΑΕΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΑΙΡΟΣ

ΒΡΟΧΉΒροχές και καταιγίδες κυρίως στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα με τοπικά ισχυρά φαινόμενα μετά το μεσημέρι και χιονοπτώσεις στα ορεινά, περιμένουμε την Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015. Χιονοπτώσεις θα εκδηλωθούν επίσης σε περιοχές της Δ. Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο, ενώ από τις απογευματινές και κυρίως κατά τις βραδινές ώρες βροχές ή καταιγίδες αναμένονται σε αρκετές περιοχές της υπόλοιπης ηπειρωτικής χώρας, στο Βόρειο και Ανατολικό Αιγαίο και στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 5 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 1 έως 8 στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 14 βαθμούς στην Ήπειρο, από 5 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 18 στις Κυκλάδες, στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι μέτριοι μέχρι ισχυροί, 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις, 7 με 8 μποφόρ, ιδιαίτερα στα βόρεια, κεντρικά και ανατολικά πελάγη. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση κατά τόπους σε θυελλώδεις 8 μποφόρ, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με μικρή εξασθένηση.

Νεφώσεις με πιθανή βροχή ή καταιγίδα αργά το βράδυ, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 15 με 16 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι και μετά το μεσημέρι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ.

Βροχές κατά περιόδους με πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι και μετά το μεσημέρι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις, 6 με 7 μποφόρ.

meteo.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ