ΑΠΟΡΙΑ ΨΑΛΤΟΥ ΒΗΞ Vol  59

201503191445156980…Και έρχομαι ευθύς αμέσως να σου κρούσω τον κώδωνα του κινδύνου ακροατή μου.
Προς τι τέτοια χαλαρότητα? Δεν παραδειγματίστηκες στιγμή από τον Τέρενς  που από τώρα μαθαίνω  φορτίζει  το κινητό του,  με ring tone τον εθνικό ύμνο παρακαλώ,  για να εκπροσωπήσει επαξίως την κυβέρνηση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου?

Εδώ το πράγμα σοβαρεύει. Την πιέτα της φουστανέλας την «πάτησες», το τρίπτυχο τσαρούχ’- φούντα- φέσ’ είναι αρκούντως στιλβωμένο ή να βάλω τις φωνές?

Δεν σε βλέπω να κοκκινίζεις και προς το παρόν σου εφιστώ την προσοχή, γιατί για τα υπόλοιπα ανέλαβε δράση ο Καμμένος.

Πως θα στείλουμε το μήνυμα βρε, με SMS? Ο ΥΠΕΘΑ ήταν ξεκάθαρος, έρχεται 25η Μαρτίου και μόνο που δεν… «ολοκλήρωσε»!!

Τι παρέλαση τμημάτων εθνοφυλακής ανακοίνωσε, τι πανηγύρια με τσάμικα και άλλα πατριωτικά ετοιμάζει, τι με το βαλς τα έβαλε, άλλο να σου περιγράφω και άλλο να το ζεις (που πολύ φοβάμαι πως δεν θα το γλυτώσεις κιόλας…).

Τώρα από την άλλη είναι και να πανηγυρίζουμε, γίνηκε βλέπεις είδηση το αυτονόητο και θα καμαρώσουμε τα βλαστάρια μας στην παρέλαση δίχως μπάρες και άλλα σιδερόφρακτα και δημοκρατικά των προηγουμένων!!

Και για να ολοκληρωθεί το σκηνικό από κοντά και οι έγκυροι της ενημέρωσης. Το τι γιαταγάνι και κυνήγι αλλόθρησκων σε βουνά και ραχούλες μας περιμένει άλλο πράγμα.

Ένα θα σου πω υποψιασμένε μου, η θειά  μου από τώρα «στήθηκε» για τον «Παπαφλέσσα» που γυρίστηκε στο χωριό της και το’ χουμε καμάρι, αμ πως?

Που τόσες φορές που «παίχτηκε» και άλλες τόσες που το είδε έχει πλέον ΚΑΙ σκηνοθετική άποψη, αμ πως επίσης!

Η εκπομπή ευπειθώς αναφέρει κ. Καμμένε  μου πως είναι μια Ελληνοπούλα και σαν μια Σουλιωτοπούλα  παίζει από πρωίας ΟΙ ΜΑΣΤΟΡΟΙ, από το δίσκο ΒΥΣΣΙΝΟ ΚΑΙ ΝΕΡΑΝΤΖΙ, με τη φωνή της Χαρούλας Αλεξίου, σε στίχους Σμαρώς  Παπαδοπούλου και μουσική Θοδωρή Παπαδόπουλου.

Άντε και του χρόνου…

Χικ  FM

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ