Η ΤΑΙΝΙΑ “ ΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ 2013 Μ.Μ.” ΣΤΟ  ΊΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

65_nΤην Τετάρτη 22 Απριλίου και ώρα 8:30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης η προβολή της ταινίας του Λαρισαίου σκηνοθέτη Δημήτρη Δημητρούλια “ Εν Ελληνική Επαρχία 2013 μ.μ.” με την υποστήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων. 

Την ταινία θα προλογίσει ο συγγραφέας Πάρις Τακόπουλος.
Η ταινία είναι μια ευαίσθητη κινηματογραφική ματιά στην Ελλάδα της κρίσης από καλλιτέχνες που ζουν και δημιουργούν στην ελληνική επαρχία.
Η παραγωγή της ταινίας ξεκίνησε αρχές του 2013 και ολοκληρώθηκε τον Οκτώβριο του 2014.
Πρόκειται για μία ομάδα Λαρισαίων καλλιτεχνών που αποφάσισαν να συγκροτήσουν ένα τοπικό κινηματογραφικό συνεργείο με στόχο την παραγωγή μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες.

5_nΗ πρώτη απόπειρα προς αυτή την κατεύθυνση είναι η ταινία μυθοπλασίας με τίτλο: “Εν Ελληνική Επαρχία 2013 μ..μ.” σε σενάριο και σκηνοθεσία του Δημήτρη Δημητρούλια.
Το θέμα της ταινίας εστιάζει στα συναισθήματα που βιώνουν οι Έλληνες πολίτες τα τελευταία χρόνια λόγω της κρίσης, όπως ο φόβος, η ανασφάλεια η απειλή της ανεργίας καθώς και στις παρενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν στην ομαλή ψυχική και διανοητική λειτουργία τους.
Όταν τέτοια συναισθήματα βιώνονται για μεγάλο χρονικό διάστημα, χωρίς παράλληλα να διαφαίνεται κάποια ελπίδα στο άμεσο μέλλον, τότε οι συνέπειες μπορεί να είναι καθοριστικές σε επίπεδο βιολογικό, ψυχικό αλλά και σε επίπεδο ιδεολογικού προσανατολισμού.

Σύγχρονοι επιστήμονες έχουν επιβεβαιώσει ότι απ’ όλες τις οδύνες που συναντά ο άνθρωπος στη ζωή του, η αγωνία είναι η πιο ανυπόφορη.
Συντελεστές :
Σενάριο Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δημητρούλιας
Φωτογραφία: Βασίλης Αγγλόπουλος
Σκηνικά κουστούμια: Κώστας Βαρνάς
Μοντάζ-Επεξεργασία ήχου: Κωνσταντίνα Σδράλη
Παραγωγή: Λευτέρης Σιάκης “εν χώρω”
Ειδικός Σύμβουλος: Λευτέρης Σιάκης
Τους ρόλους ερμηνεύουν:
Θεοδώρα Κακάτσιου, Πέτρος Θώδος, Νίκος Ζαρκογιάννης, Κώστας Βαρνάς, Χρήστος Βαμβατήρας, 30 μέλη του συλλόγου “Φίλων Αργεντίνικου tango Λάρισας” και οι χοροδιδάσκαλοι Κωνσταντίνος – Έφη Χαλντούπη.
Πληροφορίες:
Ημερομηνία: Τετάρτη 22 Απριλίου 2015 στις 20:30
Προβολή ταινίας: “ Εν Ελληνική Επαρχία 2013 μ.μ.”
Σενάριο Σκηνοθεσία: Δημήτρης Δημητρούλιας
Διάρκεια: 60′
Αίθουσα: Κινηματογράφος
Τιμή εισιτηρίων: 3 € γενική είσοδος.
Διεύθυνση: Πειραιώς 206, Ταύρος, Αθήνα
Πληροφορίες Ιδρύματος 210-3418550
Προπώληση Εισιτηρίων:
Εισιτήρια προπωλούνται στα ταμεία του Ιδρύματος (Πειραιώς 206, Ταύρος) Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και τα απογεύματα μία ώρα πριν την παράσταση
Αγορά με πιστωτική κάρτα: 210 3418550 & 579, Δευ-Παρ 11:00 – 14:00 και στην Ιστοσελίδα του Ιδρύματοςwww.mcf.gr
Εισιτήρια προπωλούνται στα Εκδοτήρια Ticket Services – Πανεπιστημίου 39 (Στοά Πεσματζόγλου) | Ωρ. λειτουργίας Εκδοτηρίων Ticket Services: Δευ. & Τετ. 09:00 – 17:00, Τρ., Πεμ. & Παρ. 09:00 – 20:00, Σαβ. 10:00 – 14:00

Εισιτήρια προπωλούνται και σε επιλεγμένα καταστήματα Forthnet (Πειραιά, Καλλιθέας (Θησέως), Αιγάλεω, Συντάγματος, Γλυφάδας, Αμαρουσίου, Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ