ΓΕΝΝΗΣΕ ΚΟΡΙΤΣΙ Η ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

μενεγακηΤο τέταρτο παιδί της έφερε στον κόσμο η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια του Alpha βρέθηκε με προγραμματισμένο ραντεβού και λίγο μετά τις 19:00, σε γνωστό μαιευτήριο λίγο των βορείων προαστίων και γέννησε με καισαρική. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα είχε επισκεφτεί το μαιευτήριο και το μεσημέρι του Σαββάτου για τον απαραίτητο έλεγχο.

Στην αίθουσα τοκετού μπήκε μετά τις 21:30 και λιγο αργότερα γέννησε με καισαρική τομή ένα υγιέστατο κοριτσάκι! Ζυγίζει 2.750 γραμμάρια και η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Η Ελένη ήταν καθόλα έτοιμη για να υποδεχτεί τον καρπό του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο αφού μετά την Λάουρα, την Βαλέρια και τον Άγγελο ξέρει τι ακριβώς πρέπει να κάνει.

Στο πλευρό της άλλωστε είχε από την πρώτη στιγμή όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα και τον γιατρό της, Γιώργο Σταματίου.

Η Ελένη επέλεξε και σε αυτή την εγκυμοσύνη να εργαστεί μέχρι και την τελευταία στιγμή αφού ανήμερα της 25ης Μαρτίου αποφάσισε να λείψει από το πόστο της. Λίγες μόνο μέρες πριν γεννήσει!

Η άνεση της παρουσιάστριας φάνηκε και από το γεγονός ότι ελάχιστα πράγματα άλλαξε στην καθημερινότητά της και τις δραστηριότητές της. Ο φωτογραφικός την είχε απαθανατίσει λίγες μέρες νωρίτερα στο κομμωτήριο.

tlife.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ