4ΧΡΟΝΗ ΠΗΡΕ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΗΘΕΛΕ… ΧΥΜΟ!

8U4Ο οδηγός και οι επιβάτες ενός αστικού λεωφορείο στην Πενσυλβάνια έμειναν άναυδοι όταν είδαν μια 4χρονη να ανεβαίνει στο λεωφορείο στις 3 τα ξημερώματα…

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι επιβιβάστηκε σε ένα αστικό λεωφορείο, ολομόναχο μέσα στη νύχτα, επειδή ήθελε να αγοράσει τον αγαπημένο της ζαχαρούχο χυμό – γρανίτα!

Εκπληκτοι επιβάτες και οδηγός!
Ο οδηγός και οι επιβάτες ενός αστικού λεωφορείο στην Πενσυλβάνια έμειναν άναυδοι όταν είδαν την  χαριτωμένη 4χρονη με τα ξανθά μαλλάκια να ανεβαίνει στο λεωφορείο, εντελώς μόνη μέσα στη νύχτα, για να αγοράσει τον αγαπημένο της χυμό «Slushie».

To βίντεο από την κάμερα ασφαλείας του λεωφορείου δείχνει το κοριτσάκι με τα ξανθά μαλλιά να εισέρχεται στις 3 τα ξημερώματα και να κάθεται ανάμεσα στους επιβάτες του λεωφορείου.

«Το μόνο που θέλω είναι ένα Slushie» είπε η μικρή αφήνοντας έκπληκτους τους επιβάτες και τον οδηγό του λεωφορείου, ο οποίοςσταμάτησε το όχημα και κάλεσε την αστυνομία.

Το κοριτσάκι μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου κατέφθασαν και οι γονείς της για να την παραλάβουν.

Ο οδηγός δήλωσε ότι έπαθε σοκ βλέποντας την 4χρονη να μπαίνει μόνη της στο λεωφορείο.

Οι γονείς του κοριτσιού δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν ότι η κόρη τους έφυγε από το σπίτι για να αναζητήσει το αγαπημένο της ποτό, στο κοντινό κατάστημα και υποσχέθηκαν να της αγοράσουν ένα!

thetoc.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ