ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

PARAMYTIΤη Τρίτη 7 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ. στο παλιό Δημαρχείo  η Δημοτική Κοινότητα Αμπελώνα  διοργανώνει εκδήλωση για τα παιδιά με την παρουσίαση του μουσικού παραμυθιού «Η ΖΙΖΗ Η ΛΑΓΟΥΔΙΝΑ ΕΧΕΙ ΚΟΡΗ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ» & εικαστικό εργαστήρι με πασχαλινές κατασκευές από την κ. Ζωή Καραμαλίγκα ζωγράφο και την κ. Μαρία Ναβακούδη κεραμίστρια.

Η συγγραφέας του παραμυθιού Λητώ Τσακίρη – Παπαθανασίου είναι παιδαγωγός, εμψυχώτρια  και διευθύντρια του Νηπιαγωγείου «ΛΗΤΩ» στη Λάρισα.  «Η Ζιζή η λαγουδίνα έχει κόρη μπαλαρίνα» είναι ο τίτλος του παραμυθιού  και δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο παραμύθι. γιατί σ΄ αυτό  ο λόγος, η μουσική, ο ρυθμός  και το θεατρικό παιχνίδι συνυπάρχουν.

Το μουσικό παραμύθι  μελοποίησαν  οι δασκάλες Μουσικής κυρίες Νικολέτα Κουκουλοπούλου και Χριστίνα Αρσένου.

Δυο λόγια για το θέμα του παραμυθιού  «Τα παιδιά είναι ξεχωριστοί άνθρωποι, γεννημένοι με τη δική τους προίκα και θα πρέπει να τους επιτρέψουμε να ξεδιπλώσουν ό,τι όμορφο κρύβουν μέσα τους, ενθαρρύνοντάς τα και χωρίς να αποζητούμε την υλοποίηση των δικών μας ονείρων, μέσω της δικής τους ζωής.  Το παραμύθι αυτό μας ταξιδεύει στον κόσμο των  συναισθημάτων. Με οδηγό τη Μουσική και το Ρυθμό τα παιδιά επικοινωνούν καλύτερα τον συναισθηματικό τους κόσμο, επικοινωνούν και δημιουργούν.

Οι προσκεκλημένοι φίλοι και οι γονείς τους  θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια όμορφη Πασχαλινή  γιορτή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ