1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΕΝΙΣ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ Κ. ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ TENNISLIFE CLUB

logo_syllogouΟ Αθλητικός Σύλλογος «Αντισφαίριση και ζωή» με έδρα τη Λάρισα και το Tennislife Club αποφασίζoυν τη συνδιοργάνωση του 1ου Τουρνουά Αντισφαίρισης Ανδρών Γυναικών Κεντρικής Ελλάδας 2015 «Play on Clay» στις εγκαταστάσεις του Tennislife Club στο Αθλητικό Κέντρο «Γ. Μητσιμπόνα» Λάρισας.

Από τις 19 Απριλίου έως και τις 24 Μαΐου 2015 που θα είναι και η τελευταία ημέρα αγώνων (τελικοί) στα πέντε χωμάτινα γήπεδα του Tennislife Club θα γίνουν αγώνες υψηλού επιπέδου με παίκτες από όλη τη Θεσσαλία και την Κεντρική Ελλάδα υπό τη διοργάνωση του Αθλητικού Συλλόγου “Αντισφαίριση και Ζωή”. Οι εγγραφές στο τουρνουά έχουν ήδη ξεκινήσει και οι δηλώσεις προμηνύουν συναρπαστικές αναμετρήσεις στη χωμάτινη επιφάνεια η οποία φημίζεται για τη μεγάλη διάρκεια των πόντων και την απαιτητικότητα στην υπομονή και τη συγκέντρωση των τενιστών.

Το τουρνουά θα είναι μη βαθμολογούμενο ενώ θα δημιουργηθούν κατηγορίες τόσο για Clubbers που συμμετέχουν στο άθλημα ερασιτεχνικά όσο και αγωνιστικού τένις (OPEN) με χρηματικά έπαθλα για τους φιναλίστ. Σε κάθε συμμετέχοντα ωστόσο που θα κάνει sign in σε τουλάχιστον μια κατηγορία θα δοθεί δώρο αθλητικό μπλουζάκι dryfit.

Η προσπάθεια του Αθλητικού Συλλόγου “Αντισφαίριση και Ζωή” και του Tennislife Club για την πληρέστερη διοργάνωση του τουρνουά υποστηρίζεται σημαντικά από τους χορηγούς: Loft Jeans, Καφέ Καθοδόν, Μπουχλαριώτης, Οπτικά Μαγρίζος, Ελαστικά Σιακαβέλης, Σχολή Χορού Lets Dance, Λογιστικό Γραφείο Ζ. Καφφέ και  Αγροτικό κατάστημα Κασσάρος που με τη βοήθειά τους βελτιώθηκαν πολύ οι παροχές του τουρνουά προς τους συμμετέχοντες.

Οι δηλώσεις συμμετοχής στο τουρνουά είναι έως και την 11η Απριλίου 2015. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικά την προκήρυξη του Τουρνουά και να δηλώσουν συμμετοχή μέσω της ιστοσελίδας του Tennislife Club www.tennislife.gr ενώ μπορούν να πληροφορηθούν σχετικά στα τηλέφωνα επικοινωνίας 6973600442 (Σπανός Κων/νος) και 6948264432 (Σακκάς Βασίλειος)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ